çok risk bulunuyor kararsızımSon 6 kutu.
2-2 daha açacaz. Sonra kalan 2 kutudan dilediğini seçeceksin.
çok risk bulunuyor kararsızımSon 6 kutu.
2-2 daha açacaz. Sonra kalan 2 kutudan dilediğini seçeceksin.
Sor bakalım izleyicilereçok risk bulunuyor kararsızım
Tabii bazı aileler sık sık kavga eder, bize her şey kabul@phoebebuffay ortalığı karıştırmak istiyor sadece. @xdragxx aile gibiyiz diyor. Ben de ona güveniyorum 1 senedir kanalda işbirliği yapıyorum diyorum. Aile içi ufak tefek anlaşmazlıklar olur ki bunuda arka planda değil seyirciler önünde konuştuk ve programı sunmaya devam ediyor. Bizim laf senet
İçimden Fenerbahçe'nin sarısı geçiyor haberin olsunçok risk bulunuyor kararsızım
Koskoca soru işareti ve üzerim dediğin için demişimBen burada benim yerime ne hissiyorsun manasında sormuştum. Sende kırmızı demiştin. Meğersem benim konuşmamdan öyle çıkarmışsın.Hatlar karıştı @xdragxx @12.Adam @Turkuazz @Cervantes
Yok bizdekşler tatlı atışmalar oluyor sadeceTabii bazı aileler sık sık kavga eder, bize her şey kabul
kamu oyunun fikirlerini alalımSor bakalım izleyicilere
Kabul de edebilirsin tabii...
Koskoca soru işareti ve üzerim dediğin için demişim
------
Yok bizdekşler tatlı atışmalar oluyor sadece
Şuraya da tam zamanında geldim haKoskoca soru işareti ve üzerim dediğin için demişim
------
Yok bizdekşler tatlı atışmalar oluyor sadece
Arkadaşlar sizce 100.000 TL'yi kabul etsin mi?
Konuya Fransız kalırsan olacağı buŞuraya da tam zamanında geldim ha
En azından 1 tur daha gidebilir benceArkadaşlar sizce 100.000 TL'yi kabul etsin mi?
3 olduEn azından 1 tur daha gidebilir bence
Aynen aile gibisiniz. @xdragxx ve sen Necla ve Leyla gibisiniz aynı.@phoebebuffay ortalığı karıştırmak istiyor sadece. @xdragxx aile gibiyiz diyor. Ben de ona güveniyorum 1 senedir kanalda işbirliği yapıyorum diyorum. Aile içi ufak tefek anlaşmazlıklar olur ki bunuda arka planda değil seyirciler önünde konuştuk ve programı sunmaya devam ediyor. Bizim laf senet
anlaşıldı hepsi yorumlamıyor en kötü daha düşük para alırız yokum2 devam var @Turkuazz diğer arkadaşlar kaos ile meşgul
Biraz dışarı çıktım sonra yemek yedim derken anca bu zamanlara gelebildim, neyse ne varsa eskilerde var. Konunun zamanı geçer arar buluruz
Ben biliyorum artık kutudaki paraları. Az kaldığı için aklımda kaldı. Bu saaten sonra tek yorum yapmam şöyle böyle deyipArkadaşlar sizce 100.000 TL'yi kabul etsin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?