Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey bırakmadığım gibi, bu yüzden şimdilik yokum. Alışalım biraz.
Alış Alış, bir kaç bölüm sonra alırız seni

Kanalını açacakmısın? Çok tozlanmış diye duydum

Diğer bölüm konusunu hortlatmayayım, buradan yazayım dedim.
Öncelikle hayırlı olsun Aykut hocam ve @Dosi hanım.
@xdragxx

Adaşım @MEnes'in adının hemen altına yazabilirsiniz, denk geldiğim zaman eşlik edebiliyorum sanırım öyle anladım diğer konudan. Şayet doğru anladıysam denk geldiğim takdirde eşlik ederim, o yüzden direkt katılmıyorum demeyeyim şimdilik.

Aynen seni yedeğe alalım. Kutu açma zamanları denk gelirsen iyi olur. Olmasada sonra banttan bakınıp bir kaç yorum fırlatırsın
nezamam sahalara dönersen yarışmacı olursun ve para kazanıp gidersin

Reactions: Sherlock
Aynen seni yedeğe alalım. Kutu açma zamanları denk gelirsen iyi olur. Olmasada sonra banttan bakınıp bir kaç yorum fırlatırsın
nezamam sahalara dönersen yarışmacı olursun ve para kazanıp gidersin
Tamamdır.
Parayı da Dolar veya Euro olarak verin bari, ekonominin durumu malum.

Reactions: Dosi
Tamamdır.
Parayı da Dolar veya Euro olarak verin bari, ekonominin durumu malum.
Aaaa ne çok şey istiyorsunuz. Taş atıp kolunuz mu yorulacak. Havadan para vereceğiz. 1000 TL bile alsan şükretmen gerekir

TL olarak devam. Acun bey 10 küsür senedir hep aynı ödülü veriyor. Bizde de böyle

Aaaa ne çok şey istiyorsunuz. Taş atıp kolunuz mu yorulacak. Havadan para vereceğiz. 1000 TL bile alsan şükretmen gerekir

TL olarak devam. Acun bey 10 küsür senedir hep aynı ödülü veriyor. Bizde de böyle
Biz doyumsuz insanlarız Dosi hanım, Acun beyciğim aşağıdaki gibi konuklar da alırdı arada.
Sizde de olacak mı böyle güzellikler?
@xdragxx

Reactions: xdragxx and Dosi
Bir süre sonra olacak ama onlar sizlere kutu alacak kişiler olacak
senin zamanında en sevdiğin bir kaç ismi getirtiriz. 500.000leri onların kutusuna koyalım da hemen açtır ve 1 TL'ye talip ol
@xdragxx
Bunlar nasıl planlar böyle Dosi hanım, yapmayın böyle şeyler.
Hatta bana özel tüm kutularda 500.000 TL olsun, bence bunu çaktırmadan uygulayabiliriz.
Kazanırsam üçe böleriz, win-win.

Bunlar nasıl planlar böyle Dosi hanım, yapmayın böyle şeyler.
Hatta bana özel tüm kutularda 500.000 TL olsun, bence bunu çaktırmadan uygulayabiliriz.
Kazanırsam üçe böleriz, win-win.
Acun olmak bunu gerektirir
Hamdi Bey şuan tepede bakıyor. Bize koklatmaz o paraları

@The_Erinch yarışacağı zamanda Edi, Büdü, Nemo falan getirtiriz. Sizlerin zayıf noktalarından yakalayıp az para koklatıp bol reyting almalıyız
@Tolstoyevski

Herkesin zaafını öne sürebilirsin ama benim asla, benim öyle bir "bilinen" zaafım yok

Dizi adlarını koyarız kutu açanlar için
Dark, LiM, Lost yeterli

------

Herkesin zaafı vardır. Bakma ona
Peh çok da etkilemez beni onlar üzgünüm ama beni açıktan vuramayacaksın gümbür gümbür ilerleyeceğim 6 haneli bir ödüle

Sağ ol hocam
Aldık seni listeye de sıran geldiğinde iyi bir meblağ ile ayrılırsın umarım

Bana yapılanı unutmam misliyle ödetirim bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...