2
Teklif öncesi son 3 kutu Sana şanslı geldim nedense üst üste 4 mavi açtık
25 TLson kararımdır
25 TLson kararımdır
umuyorum bu tarzda sürdürürüz2
25 TLTeklif öncesi son 3 kutuSana şanslı geldim nedense üst üste 4 mavi açtık
Umuyorum yeni kutumuzu alalımumuyorum bu tarzda sürdürürüz
onun kutusunda 500 bin bulunuyor@Tolstoyevski hep sonlara kalıyorsun nedense
2 yarışma üst üste kırmızı açan ve yarışmacıları yakan @Veteran şeytanın bacağını kırmıştır mı diyorsun?
Peki @Tolstoyevski yi tam da en sevdiği sayı 666'da anmam?@Tolstoyevski hep sonlara kalıyorsun nedense
kafam karıştırdın kararsızım2 yarışma üst üste kırmızı açan ve yarışmacıları yakan @Veteran şeytanın bacağını kırmıştır mı diyorsun?
Kan grubuna benzettim Allah müstehakını versin.🆎🅾️ neden be
Ben de 1-2 saat önce bundan veryansın ettim, her defasında ama istinasız fakat istinasız ancak istinasız her defasında ya en sonlara kalıyorum ya da kimse seçmiyor@Tolstoyevski hep sonlara kalıyorsun nedense
Bilemiyorum Allah'ın hakkı 3'tür diyip yine kırmızı olabilir ya da 3 kez üst üste olmaz bu sefer mavidir belkikafam karıştırdın kararsızım
Peki @Tolstoyevski yi tam da en sevdiği sayı 666'da anmam?
Ekli dosyayı görüntüle 104853
@12.Adam @The_Erinch
Sen ve Phoebe'yi yaktı ama bu kez mutlu edebilir mi sence?Hemde ne yakmak, pişmanlığım hala devam ediyor.@Veteran
Hislerin hiç yanılmadı şuana kadar ve bu kez sarı birşey demiştinBen de 1-2 saat önce bundan veryansın ettim, her defasında ama istinasız fakat istinasız ancak istinasız her defasında ya en sonlara kalıyorum ya da kimse seçmiyor://
21 numarayı açınBilemiyorum Allah'ın hakkı 3'tür diyip yine kırmızı olabilir ya da 3 kez üst üste olmaz bu sefer mavidir belki
İzleyicilerin de düşüncesini alabiliriz bu konuda.
Ben dedim diye değiştirme yine de ama sen bilirsin21 numarayı açın
Kendisine hiç güvenmiyorum bu saatten sonra.Sen ve Phoebe'yi yaktı ama bu kez mutlu edebilir mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?