Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Ben entrika dizileri izlemiyorum, bünyeme ters. Kendi saf dünyamda takılıyorum. Nickimdeki karakter gibi saf, masum ve temiz kalpli biriyim.

Sevmiyor musun Aşkı Memnu.😱 Aşkı Memnu entrika dizisi değil ki. gerilim cinayet dizisi. Bir kadının intihara sürükleyişini, İçimizden birini anlatıyor.

Karakteri tam çözemedim friendsde. Ama açığını bulacağımı onunda.

Reactions: phoebebuffay
Yok izledim ve seviyorum tabii ki. aha önceki yorumumda buradaki yorumlarımı ciddiye almamanı söylemiştim.

Reactions: cehennet
Reactions: xdragxx
@Dosi ye yeteri kadar para kazandırıyorum zaten fazlasına gerek yok.

------

İnsan utanır biraz bu söylediğin yalanlara kendin inanıyor musun acaba?

@Dosi ye yeteri kadar para kazandırıyorum zaten fazlasına gerek yok.

------

İnsan utanır biraz bu söylediğin yalanlara kendin inanıyor musun acaba?

Serocum biz bununla baş edemeyiz cnm. Bizi ham diye yer. Ekibin Firdevs hanımı @phoebebuffay 'dır kesinlikle. Sende Bihter olursun. O tutku sende var. Allah sonunu benzetmesin cnm. Bana da Peyker kalıyor. Anca çocuk yapıp bebek bakarım program boyunca.

Hahahahahh bende şimdi o mesajına cevap verecektim senin.

Ben öyle bir baş ederim ki @phoebebuffay şaşar kalır.
Ben zaten Bihter'im. (Tutku, ihtiras,aşk,intikam hepsi bende mevcut).
Sende boşa şu sümsük Nihat'ı çocukları da yatılıya ver zengin koca avına çık.

Dedim yaa Allah sonunu benzetmesin.

Hilmi bey ile Nihat'ın arasını düzeltsem yeter. Baba oğlun arasını Firdevs bozmuştu. Bu taşın altından da @phoebebuffay çıktı

(Kalp kalbe karşıymış.
)

Dedim yaa Allah sonunu benzetmesin.

Hilmi bey ile Nihat'ın arasını düzeltsem yeter. Baba oğlun arasını Firdevs bozmuştu. Bu taşın altından da @phoebebuffay çıktı

(Kalp kalbe karşıymış.
)
Firdevs'in aç gözlülüğü yüzünden dağıldık zaten.
Nihat'ı boşa Hilmi'yi tavla tüm mal varlığı onda, kafanı kullan.

Sen onu yaptın. Netice elde edemedin. Senin yolundan sürüklenmeyeceğim.
Nasıl elde edemedim, Behlül gibi bir taşla yasak aşk yaşayarak hayatın tadına vardım en büyük artım.

İyi sürüklenme, içi geçmiş Nihat'la her sene bir çocuk yapıp futbol takımı kur sende.

Sonun kötü bitti. Senin yola göre Hilmi ile evlenip Nihat ile kırıştırmam lazım. Kapı yine Nihat'a çıkıyor.

Reactions: serhatt
Sonun kötü bitti. Senin yola göre Hilmi ile evlenip Nihat ile kırıştırmam lazım. Kapı yine Nihat'a çıkıyor.
Karakterin sonu kötü bitti ben yoluma devam ediyorum.
İlla benim yaptığımı yapman gerekmez, Hilmi ile evlen başka bir taş ile kırıştır.

Hamdi Bey'den size selam getirdim. Bana cimri diyorlar da eskiden 5 TL ile 500.000 TL kaldığı zaman 144.000 TL öneriyordum bunlara yaranamıyoruz diyor...

Dakika 22.10

Dün böyle bir olay yaşasak büyük şok olacakmış bu arada.. @Dosi

26.35

Reactions: Dosi

55 bin teklif etmiş burada da yuh artık ortada 500 bin var

Reactions: Dosi and xdragxx