Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Ben entrika dizileri izlemiyorum, bünyeme ters. Kendi saf dünyamda takılıyorum. Nickimdeki karakter gibi saf, masum ve temiz kalpli biriyim. :A

Sevmiyor musun Aşkı Memnu.😱 Aşkı Memnu entrika dizisi değil ki. gerilim cinayet dizisi. Bir kadının intihara sürükleyişini, İçimizden birini anlatıyor.:A

Karakteri tam çözemedim friendsde. Ama açığını bulacağımı onunda.:A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Sevmiyor musun Aşkı Memnu.😱 Aşkı Memnu entrika dizisi değil ki. gerilim cinayet dizisi. Bir kadının intihara sürükleyişini, İçimizden birini anlatıyor.:A

Karakteri tam çözemedim friendsde. Ama açığını bulacağımı onunda.:A
Yok izledim ve seviyorum tabii ki. aha önceki yorumumda buradaki yorumlarımı ciddiye almamanı söylemiştim. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Tebrikler @emreemreu güle güle harca. :A

GIF by NETFLIX

• Harika
Reactions: emreemreu
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
@phoebebuffay @cehennet ve @serhatt üçlüsüne VMYM Panorama yaptırın, yarışmanın hemen arkasından yayınlansın. Normal yarışmadan daha çok reyting alabilir. :A Kaos var, entrika var, kavga var. Daha ne olsun :D @Dosi @xdragxx
@Dosi ye yeteri kadar para kazandırıyorum zaten fazlasına gerek yok. :A
------

Ben @serhatt ve @cehennet ile aşık atamam maalesef. O kadar sinsi, kurnaz ve akıllı değilim. :( Bugün iftiraya uğrayıp mağdur olmama rağmen @cehennet ne yaptı etti beni suçlu kendisini mağdur olarak gösterdi. Ve kimse bana oynanan oyunu fark etmiyor. Herkes bana karşı cephe almış durumda... :(
İnsan utanır biraz bu söylediğin yalanlara kendin inanıyor musun acaba? :A

@Dosi ye yeteri kadar para kazandırıyorum zaten fazlasına gerek yok. :A
------

İnsan utanır biraz bu söylediğin yalanlara kendin inanıyor musun acaba? :A

Serocum biz bununla baş edemeyiz cnm. Bizi ham diye yer. Ekibin Firdevs hanımı @phoebebuffay 'dır kesinlikle. Sende Bihter olursun. O tutku sende var. Allah sonunu benzetmesin cnm. Bana da Peyker kalıyor. Anca çocuk yapıp bebek bakarım program boyunca.:A

Serocum biz bununla baş edemeyiz cnm. Bizi ham diye yer. Ekibin Firdevs hanımı @phoebebuffay 'dır kesinlikle. Sende Bihter olursun. O tutku sende var. Allah sonunu benzetmesin cnm. Bana da Peyker kalıyor. Anca çocuk yapıp bebek bakarım program boyunca.:A
Hahahahahh bende şimdi o mesajına cevap verecektim senin. :A

Ben öyle bir baş ederim ki @phoebebuffay şaşar kalır. :A Ben zaten Bihter'im. (Tutku, ihtiras,aşk,intikam hepsi bende mevcut). :A Sende boşa şu sümsük Nihat'ı çocukları da yatılıya ver zengin koca avına çık. :A

Hahahahahh bende şimdi o mesajına cevap verecektim senin. :A

Ben öyle bir baş ederim ki @phoebebuffay şaşar kalır. :A Ben zaten Bihter'im. (Tutku, ihtiras,aşk,intikam hepsi bende mevcut). :A Sende boşa şu sümsük Nihat'ı çocukları da yatılıya ver zengin koca avına çık. :A

Dedim yaa Allah sonunu benzetmesin.:A
Hilmi bey ile Nihat'ın arasını düzeltsem yeter. Baba oğlun arasını Firdevs bozmuştu. Bu taşın altından da @phoebebuffay çıktı:A

(Kalp kalbe karşıymış.:bhr: )

Dedim yaa Allah sonunu benzetmesin.:A
Hilmi bey ile Nihat'ın arasını düzeltsem yeter. Baba oğlun arasını Firdevs bozmuştu. Bu taşın altından da @phoebebuffay çıktı:A

(Kalp kalbe karşıymış.:bhr: )
Firdevs'in aç gözlülüğü yüzünden dağıldık zaten. :A Nihat'ı boşa Hilmi'yi tavla tüm mal varlığı onda, kafanı kullan. :A

• Güldürdün
Sen onu yaptın. Netice elde edemedin. Senin yolundan sürüklenmeyeceğim.:A
Nasıl elde edemedim, Behlül gibi bir taşla yasak aşk yaşayarak hayatın tadına vardım en büyük artım. :A

İyi sürüklenme, içi geçmiş Nihat'la her sene bir çocuk yapıp futbol takımı kur sende. :A

• Güldürdün
Nasıl elde edemedim, Behlül gibi bir taşla yasak aşk yaşayarak hayatın tadına vardım en büyük artım. :A

İyi sürüklenme, içi geçmiş Nihat'la her sene bir çocuk yapıp futbol takımı kur sende. :A

Sonun kötü bitti. Senin yola göre Hilmi ile evlenip Nihat ile kırıştırmam lazım. Kapı yine Nihat'a çıkıyor.:A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Hamdi Bey'den size selam getirdim. Bana cimri diyorlar da eskiden 5 TL ile 500.000 TL kaldığı zaman 144.000 TL öneriyordum bunlara yaranamıyoruz diyor...

Dakika 22.10

Dün böyle bir olay yaşasak büyük şok olacakmış bu arada.. @Dosi

26.35

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hamdi Bey'den size selam getirdim. Bana cimri diyorlar da eskiden 5 TL ile 500.000 TL kaldığı zaman 144.000 TL öneriyordum bunlara yaranamıyoruz diyor...

Dakika 22.10

Dün böyle bir olay yaşasak büyük şok olacakmış bu arada.. @Dosi

26.35

55 bin teklif etmiş burada da yuh artık ortada 500 bin var

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx