Gözlüğü silerken elimde kaldı
2 numara gözlüğü kırdık 1.5 olan yani 10 sene önceki gözlükle idare ediyoruz şimdilik. Yarışmayı bu şekilde sunacağım @emreemreu gelince...
Bizde daha güneş var. Sayılır mı?Başlamasına mı?Kutum açıldığında güneş hala ortalıktaydı
Yooo @cehennet'i zor durumda falan bıramadım nerden çıktı ki zor durumda kaldığıBu arada @xdragxx neden @cehennet 'i zor durumda bıraktın 😱 en başta kim tahmin etmişti dediğinde olayı tam anlatmadın. Yalnız şuda var. @phoebebuffay kutu değiştirme seçeneğini 'bilmediği için' son 2 kutuda 'serhatt kutunda 50 bin var' derken teklifi al bu sunucular kutuna küçük miktar koymuştur demek istemişti. Yani o da birden tahmin yürüten değil bizi karalama derdindeydi ama kutu değiştirme olup eğer 50 bin orda olsaydı 'değer ile oynadılar' denirdi. Hava atmadı o ayrı yada yapmıştı bilemem ama ben şahit olmadım
Bu olayda yanan @cehennet oldu
Kavga olmuşYooo @cehennet'i zor durumda falan bıramadım nerden çıktı ki zor durumda kaldığı
Eee ne yapayım kavgayı mı ayırayım demişim işte cehennet kendisi demedi bize sordu diyeKavga olmuşsen bana geçen karalamalarıda çözüme ulaştmadıngeçen @phoebebuffay bana 'yarışmayı yarım bıraktın xdragxx'in üstüne yıktın' dediğinde, asıl benim sıram iken işim varken ben onun üstüne yıktım demedin. Olayları açığa kavuşturmayıp kördüğüm olmasına sebep bir huyun var
Ok okEee ne yapayım kavgayı mı ayırayım demişim işte cehennet kendisi demedi bize sordu diye
Bak ya cidden çekmiş havaalanının fotoğraflarını.
Söz verdimmi tutarımBak ya cidden çekmiş havaalanının fotoğraflarını.
Okudum tabi sen beni ne sandın işimi sağlama alırım her zaman.Kaos ortamı daha güzel oluyor diye
@serhatt ışığı ile parlatır birazdan ama bizde jenatör var onu yakacağız
------
Tüm yazıları okumuşsun gercekten 😱
Benimde o huyum var genelde ama sadece kendi konularım oluncaOkudum tabi sen beni ne sandın işimi sağlama alırım her zaman.
Işığım hiç sönmesin.
80 binlik teklife yokum diyorsun yani doğru mudur hacı?Geldim geldim hadi başlayalım.
Hacı? Sen nasıl bir Acun Beysin acaba şu an?80 binlik teklife yokum diyorsun yani doğru mudur hacı?
Acun her zaman kiminle nasıl konuşacağını biliyorHacı? Sen nasıl bir Acun Beysin acaba şu an?
Yokum tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?