vay be sonunda benim kutumdan iyi bir haber çıkmış
vay be sonunda benim kutumdan iyi bir haber çıkmış
Çok üzüldüm250.000 TL vardı kutusunda. Teklife son 6 kutu uğurlu sayın falan varsa düşün...
Senin kutuyu sona bırakıp kendisine almasını istiyordumvay be sonunda benim kutumdan iyi bir haber çıkmış
Gönül koyma zamanın geldi o zaman 150.000 TL vardı bu tur kötüsün dikkat et... Son 4 kutu..Birlikte Gönül Dağı izliyoruz. Yakmaz beni. @seyfullXh açalım, son kararım.
Yakacak bence
YaaaGönül koyma zamanın geldi o zaman 150.000 TL vardı bu tur kötüsün dikkat et... Son 4 kutu..
Geçen serhatt'ı sen yakmıştın dimi@emreemreu ben kutumda sarı hissediyorum ama mavi çıkmasını umarım. Başarılar.
Çatlaa yakmadım ohhh
Yooooooooook artııııııııııııııııııııık. Doğan ilk defa yakmıyooor ve 400 TL açıyor stüdyo şoktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.@Doğan'ı açalım, son kararım.
Evet malesef. İlk defa yanlış hissetmişim. Ondan öncekilerde mavi hissediyordum mavi açmıştımGeçen serhatt'ı sen yakmıştın dimi
@emreemreu dikkate alabilirsin Mircan'ı daEvet malesef. İlk defa yanlış hissetmişim. Ondan öncekilerde mavi hissediyordum mavi açmıştım
SevindimYooooooooook artııııııııııııııııııııık. Doğan ilk defa yakmıyooor ve 400 TL açıyor stüdyo şoktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Son 3 kutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?