vay be sonunda benim kutumdan iyi bir haber çıkmışKeşke son kutuya bıraksaydın
@BARON男爵 1 TL
vay be sonunda benim kutumdan iyi bir haber çıkmışKeşke son kutuya bıraksaydın
@BARON男爵 1 TL
Çok üzüldüm @emreemreu odaklan250.000 TL vardı kutusunda. Teklife son 6 kutu uğurlu sayın falan varsa düşün...
Senin kutuyu sona bırakıp kendisine almasını istiyordumvay be sonunda benim kutumdan iyi bir haber çıkmış
Yakmadı ablan 750 TL Teklife son 5 kutu@Angelica ablam yakmaz beni. Açalım, son kararım.
Gönül koyma zamanın geldi o zaman 150.000 TL vardı bu tur kötüsün dikkat et... Son 4 kutu..Birlikte Gönül Dağı izliyoruz. Yakmaz beni. @seyfullXh açalım, son kararım.
Yakacak bence
Yaaa @emreemreu yapmaaaaaGönül koyma zamanın geldi o zaman 150.000 TL vardı bu tur kötüsün dikkat et... Son 4 kutu..
Geçen serhatt'ı sen yakmıştın dimi@emreemreu ben kutumda sarı hissediyorum ama mavi çıkmasını umarım. Başarılar.
Çatlaa yakmadım ohhh
Yooooooooook artııııııııııııııııııııık. Doğan ilk defa yakmıyooor ve 400 TL açıyor stüdyo şoktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.@Doğan'ı açalım, son kararım.
Evet malesef. İlk defa yanlış hissetmişim. Ondan öncekilerde mavi hissediyordum mavi açmıştımGeçen serhatt'ı sen yakmıştın dimi
@emreemreu dikkate alabilirsin Mircan'ı daEvet malesef. İlk defa yanlış hissetmişim. Ondan öncekilerde mavi hissediyordum mavi açmıştım
Sevindim çok iyi oldu buYooooooooook artııııııııııııııııııııık. Doğan ilk defa yakmıyooor ve 400 TL açıyor stüdyo şoktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Son 3 kutu