Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Reactions: xdragxx
Aserat'i de kanala alırız çok şansını zorlamasın
Sizin ihanet ürünü kanalınıza kalmadık eTV her zamanki gibi marka değeriyle yola devam ediyor.

Geç kaldın bunca etkinliğin yoğunluğunda kim uğraşacak.

------

Aman merhamet edilecek başka adam mı kalmadı.
Boşver sürünsün. .ss
Sen ve Emre'nin yanına yeni birini bulabilirsem bir başlatırım hepiniz bağımlısı olursunuz.

Sizin ihanet ürünü kanalınıza kalmadık eTV her zamanki gibi marka değeriyle yola devam ediyor.

Sen ve Emre'nin yanına yeni birini bulabilirsem bir başlatırım hepiniz bağımlısı olursunuz.
Hee zor bulursun, geçen seneki fiyaskodan sonra hiç işim olmaz zaten zevksizler sürüsü.

Sen parlak takımı yaptığın saatte çıtır takımı yaparız biz de hodri meydan

Reactions: Aserat
Benim kanalım adına niye konuşuyorsun
o işlere ben ve @Tolstoyevski bakıyoruz

Aserat'ı kapıdan içeri almayız
Bu yarışma sonrası artık benim de söz hakkım var bence mosi milletin içinde ayıp ediyon. Ne yani illa Acunnnn gibi kendi kanalımı mı açayım bunu mu istiyorsun anlamadım....

Bu yarışma sonrası artık benim de söz hakkım var bence mosi milletin içinde ayıp ediyon. Ne yani illa Acunnnn gibi kendi kanalımı mı açayım bunu mu istiyorsun anlamadım....
En son Sherlock'a ufak bir hisse vermiştik ama onunla yolları ayırdık. Senin içinde birşeyler var aklımda ama önce kanal ortağım ile konuşmam gerekiyor

En son Sherlock'a ufak bir hisse vermiştik ama onunla yolları ayırdık. Senin içinde birşeyler var aklımda ama önce kanal ortağım ile konuşmam gerekiyor
Vayy beee. Haftanın 9 saati çalış üstüne yeni formatlar düşün kınışmım gerek de
Üstüne kanalın da fikir babalarından biriyim kalbim kırıldı...

Reactions: Dosi
Sana Cevapsız Sorular zamanı hisse verdiğimi hatırlıyorum hayal meyal ama isyanında haklısın

Bak bu kanalda sana gösterilen muamele belli oysa eTV'de ne kadar özgür olursun.