Son ikiye 500 bırakmak imkansız parayı istemiyorum sen al @Cervantes
Son ikiye 500 bırakmak imkansız parayı istemiyorum sen al @Cervantes
Son 3 kutuya iki 500.000 ile girip 200 TL ile veda etmek aşırı sinir bozucu… Keşke forumu değil hislerini dinleseydin @Gerekli24
Sadaka mı veriyorsun? Al senin olsun tüm paran, güle güle harca.Son ikiye 500 bırakmak imkansız parayı istemiyorum sen al @Cervantes
Böyle yapacağımı hiç sanmıyorum @Cervantes yanıltmasa yani olumlu manada yine kutuma girerdim
@Gerekli24 200 lira çok iyi para güle güle harca @xdragxx
Sana ne olursa olsun yüzde 10 demiştim mahcup oldum bari hepsini al dedimSadaka mı veriyorsun? Al senin olsun tüm paran, güle güle harca.
@The_Erinch haklı çıktın sistem artık değişmiş
o kadar strateji yapıyorum diyorum ama dinleyen yok
Böyle kaos dolu bir günde iyi bir işi çıkardı ve kendisine 5.000 TL veriyoruz bonus olarak @Gerekli24 @xdragxxSon 3 kutuya iki 500.000 ile girip 200 TL ile veda etmek aşırı sinir bozucu… Keşke forumu değil hislerini dinleseydin @Gerekli24
Zey TV adına bir teselli ikramiyesi de verilebilir sanırım @Dosi
Sana o kadar karşı çıkan oldu ki en sonunda eskici 500 gelince art arda sona iki kırmızı bırakmam diye düşündümBende 500 bin çıktı galiba
Mahcup olacak birşey yok ama keşke @eskici yi açmasaydın. En baştan hissettim ve dedim o kutuyu sana.Sana ne olursa olsun yüzde 10 demiştim mahcup oldum bari hepsini al dedim
Vallaha öyle