500 bin var bende@Gerekli24 Hamdi Bey'in bugünkü son teklifi 100.000 TL.
Eğer yokum dersen ya kendi kutunu alıp gideceksin ya da @denizz19'un kutusunu alacaksın bunun da bilgisini vereyim. Kutu değiştirme hakkın var yani.
500 bin var bende@Gerekli24 Hamdi Bey'in bugünkü son teklifi 100.000 TL.
Eğer yokum dersen ya kendi kutunu alıp gideceksin ya da @denizz19'un kutusunu alacaksın bunun da bilgisini vereyim. Kutu değiştirme hakkın var yani.
Al ve git derimBu sefer forumu dinleyeceğim tercihler gelsin
Hmm deniz diyorum hala ben ondan yana hislerinReddetti teklifi
Kendi kutusunu mu alsın yoksa @denizz19 mu onu tartışıyoruz
Sen sus, beni dinlese kesin 500.000 alacaktı. Gitti eskici'yi açtı.Bence yine kendini dinle ve karar ver zaten sonuna geldin en azından kendi vereceğin karar ile ayrıl yanlış ya da doğru fark etmez
Deniz 400, Gerekli24 40.000 TLBence yine kendini dinle ve karar ver zaten sonuna geldin en azından kendi vereceğin karar ile ayrıl yanlış ya da doğru fark etmez
------
@xdragxx denizin kutusunda en son ne kadar vardı
Belki denizde de var şimdi çıkacakSen sus, beni dinlese kesin 500.000 alacaktı. Gitti eskici'yi açtı.
Çoook erken karar verdiin çooooooook.Kendi kutum @xdragxx son iki kutuya 500 bin bıraktığımı düşünmüyorum son kararım. Eğer bıraktıysam da ben bu şansa yakarım
------
Belki denizde de var şimdi çıkacak
Şuan son kısma mı geldik.Kendi kutum @xdragxx son iki kutuya 500 bin bıraktığımı düşünmüyorum son kararım. Eğer bıraktıysam da ben bu şansa yakarım
------
Artık beklemek istemiyorum en kötü karar kararsızlıktan iyidirÇoook erken karar verdiin çooooooook.
10'dan geri sayıyoruz o zaman....
1000000000000000000000000000000000000000000
Deniz 'de 500.000 çıksa o zaman sana eskici' nin kutusunu al diyecektim ve 500.000 alacaktın. Şimdi çok riskli.Kendi kutum @xdragxx son iki kutuya 500 bin bıraktığımı düşünmüyorum son kararım. Eğer bıraktıysam da ben bu şansa yakarım
------