Kendi kutuma gittim bile Son ikiye 500 bıraktıysam kendi kutum dışında yapacak bir şeyim yokŞuan son kısma mı geldik.
Teklifi teptin mi?
Kendi kutuma gittim bile Son ikiye 500 bıraktıysam kendi kutum dışında yapacak bir şeyim yokŞuan son kısma mı geldik.
Teklifi teptin mi?
Bir mavi bir kırmızı olunca teklif alınmalı eğer kararsızsan.Artık beklemek istemiyorum en kötü karar kararsızlıktan iyidir
mantıklı bir hareket eğer Erinç abi konuşmasaydı çok emin olarak senin kutuna git diyecektimKendi kutuma gittim bile Son ikiye 500 bıraktıysam kendi kutum dışında yapacak bir şeyim yok
Evreka @AteşBöceği evreka bu yarışma başlamadan ihtiyaç molasına çıktığında değiştiriverdiydim ben kutuları değiştirmez olaydım ateş kırmızısı çıktı kutu şiiiş bak bi bu aramızda ha @Dosi duymasınBulursan bana da söyle @Zeyno cum benden sır çıkmaz😉
Şu detayı unutma, 23 numarada 500 bin vardı. 22 numarada çıkacak mı bakalım. Daha önce 2 kere olmuş bir durumKendi kutuma gittim bile Son ikiye 500 bıraktıysam kendi kutum dışında yapacak bir şeyim yok
Bilmiyorum ama reddetmek geldi neden reddettim bilmiyorum ama reddettim işte ama gerçek hayatta olsa bence alırdımBir mavi bir kırmızı olunca teklif alınmalı eğer kararsızsan.
Tamam canım ben de o bendeEvreka @AteşBöceği evreka bu yarışma başlamadan ihtiyaç molasına çıktığında değiştiriverdiydim ben kutuları değiştirmez olaydım ateş kırmızısı çıktı kutu şiiiş bak bi bu aramızda ha @Dosi duymasın