Seni açtık bir bildirime bak sen önceBugün bende kırmızı yüksek olabilir, kesin 500k demiyorum ama Eğer son 3’e saklar ve halen 500k çıkmamışsa bende olabilir belki
Seni açtık bir bildirime bak sen önceBugün bende kırmızı yüksek olabilir, kesin 500k demiyorum ama Eğer son 3’e saklar ve halen 500k çıkmamışsa bende olabilir belki
Mavi çok alınca hâlâ tabi cimri ben de yokumBu Hamdi'nin işine akıl sır ermiyor
Bu tabloya teklifi 25.000 TL sadece @Gerekli24 var mısın yok musun?
Yokuuuuuuuuuuum diyoooooooooooooooooooooooooor.Mavi çok alınca hâlâ tabi cimri ben de yokum
@Zeyno 23 diyip bana enerji yollamıştı ondan emin değilim ama buradaysa alalım görüşünü@Gerekli24 23 numaraaaaaa
Bana güvennnn@Zeyno 23 diyip bana enerji yollamıştı ondan emin değilim ama buradaysa alalım görüşünü
Hala eminim kutumdan mavi olmasada sarı olacak 😉@Zeyno 23 diyip bana enerji yollamıştı ondan emin değilim ama buradaysa alalım görüşünü
Burda burda@Zeyno 23 diyip bana enerji yollamıştı ondan emin değilim ama buradaysa alalım görüşünü
Sarı kalmadı tabloda.Hala eminim kutumdan mavi olmasada sarı olacak 😉
Gizlimiz saklımız yok ayol herşeyi biliyo bu sunucuuBurda burda
Bugün bende kırmızı yüksek olabilir, kesin 500k demiyorum ama Eğer son 3’e saklar ve halen 500k çıkmamışsa bende olabilir belki
Seni açtık bir bildirime bak sen önce
Yönetici olmanın faydalarıGizlimiz saklımız yok ayol herşeyi biliyo bu sunucuu
Suss çaktırmaSarı kalmadı tabloda.
Sarı yok ama diğerlerinden daha olumsuz hissediyorum o yüzden açacağım son kararım @xdragxxHala eminim kutumdan mavi olmasada sarı olacak 😉
Sarı yok ama diğerlerinden daha olumsuz hissediyorum o yüzden açacağım son kararım @xdragxx
Gördün mü şimdi mesajları sana ilk seni açacağım demiştimİbretlik dalgınlık oldu soğuk algınlığı böyle bir şey işte 🤦🏻♂️@Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?