ben sana kutumda ne kadar var söylemedim mi? söyledim ama sen gidip iskender büyüğü @Gerekli24 dinledin ve kendi kutuna gittin@BARON男爵 Vadici arkadaşına nasıl da hainlik yaptı..
ben sana kutumda ne kadar var söylemedim mi? söyledim ama sen gidip iskender büyüğü @Gerekli24 dinledin ve kendi kutuna gittin@BARON男爵 Vadici arkadaşına nasıl da hainlik yaptı..
@Angelica ablam beni üzmez herhalde
Hızlı başladın ama iyi başladın
En baştan 1 TL'yi buldun
Barış nereden çıktı belki sana bulaşmam ama asla güvenmemBarış yapıldı diye düşünüyorum
------
Yakışırdı ama sağlık olsun
Bulaşırsan kendin kaybedersinBarış nereden çıktı belki sana bulaşmam ama asla güvenmem
Kendine çok güveniyorsunBulaşırsan kendin kaybedersin
Maskeli Fedai kolay yetişmiyorKendine çok güveniyorsun
@serhatt ı çağırayım hazır 100 binin varkenMaskeli Fedai kolay yetişmiyor
Nickini koydun diye kendini hemen Maskeli Fedai sanma sen Maskeli HainsinMaskeli Fedai kolay yetişmiyor
Sana daha çok hainlik yapacamNickini koydun diye kendini hemen Maskeli Fedai sanma sen Maskeli Hainsin
Desteleri tokat olarak vur yüzüne onunOna bir kuruş yok @serhatt
Gacılarla beraber özel bir yere gidiyorum şimdi
Teşekkür ederim Baron reyiz aynı şekilde.. İnşallahNeyse şaka bir yana ben çok keyifli zamanlar geçirdim soğuk savaş için okuyordum geldim ne var ne yok bakayım dedim 2 saattir buradayım. @Maskeli Fedai seninle ilk defa bu kadar uzun sohbet ettik tanıştığıma memnun oldum,umarım diğer konularda da sohbet etmeye şansımız olur.
Sohbetiniz için hepinize teşekkürler @xdragxx(muhteşem moderatörümüz) @Dosi @Gerekli24 @Cervantes iyi geceler.
Sen çağırmadan geldim ben zaten. Bilirsin paranın kokusunu1234567654321 km öteden alırım.@serhatt ı çağırayım hazır 100 binin varken
Aynen güzel ve ekşını bol bir yarışma oldu artık darısı sana az kaldıNeyse şaka bir yana ben çok keyifli zamanlar geçirdim soğuk savaş için okuyordum geldim ne var ne yok bakayım dedim 2 saattir buradayım. @Maskeli Fedai seninle ilk defa bu kadar uzun sohbet ettik tanıştığıma memnun oldum,umarım diğer konularda da sohbet etmeye şansımız olur.
Sohbetiniz için hepinize teşekkürler @xdragxx(muhteşem moderatörümüz) @Dosi @Gerekli24 @Cervantes iyi geceler.
İsteyen de yok zaten.Ona bir kuruş yok @serhatt
Boşuna uğraşma Para mara vermeyecem sanaİsteyen de yok zaten.
Bende sponsor çok, senin parana kalmadım.Boşuna uğraşma Para mara vermeyecem sana
Senin o sponsorlarını sayın alırım beBende sponsor çok, senin parana kalmadım.