Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 10.Hafta 🍒🍒

Neyse şaka bir yana ben çok keyifli zamanlar geçirdim soğuk savaş için okuyordum geldim ne var ne yok bakayım dedim 2 saattir buradayım. @Maskeli Fedai seninle ilk defa bu kadar uzun sohbet ettik tanıştığıma memnun oldum,umarım diğer konularda da sohbet etmeye şansımız olur.

Sohbetiniz için hepinize teşekkürler @xdragxx(muhteşem moderatörümüz) @Dosi @Gerekli24 @Cervantes iyi geceler.
ice age GIF
İyi geceler dilerim 😊

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Neyse şaka bir yana ben çok keyifli zamanlar geçirdim soğuk savaş için okuyordum geldim ne var ne yok bakayım dedim 2 saattir buradayım. @Maskeli Fedai seninle ilk defa bu kadar uzun sohbet ettik tanıştığıma memnun oldum,umarım diğer konularda da sohbet etmeye şansımız olur.

Sohbetiniz için hepinize teşekkürler @xdragxx(muhteşem moderatörümüz) @Dosi @Gerekli24 @Cervantes iyi geceler.
ice age GIF
Tarih mi okuyorsun soğuk savaştan o aklıma geldi de :A

• Beğendim
çok iyi diziler var tabii kuruluş, vatanım sensin,myüzyıl gibi dizileri kast etmiyorum Rome,Vikings,Spartacus gibi diziler çok kaliteli
Hiçbirini izlemedim bilmiyorum tarihi dizilerden mecburi kurgu oluyor. Kendimi istemeden yanlış bir şey öğrenmek istemiyorum ne gerçek ne kurgu kafa karışıyor. :A

• Beğendim