Maskeli Fedai
Favori Üye
500 k alacağım sana inat dedin alamadın Kutunda mavi olsaydı benim senaryonun aynısı olacaktı
İçim yandı ama yapacak bir şey yok..5 kat fazlasını alamadın ama.
500 k alacağım sana inat dedin alamadın Kutunda mavi olsaydı benim senaryonun aynısı olacaktı
İçim yandı ama yapacak bir şey yok..5 kat fazlasını alamadın ama.
Üzülmemiştin hani?İçim yandı ama yapacak bir şey yok..
zaten @Cervantes'te emin değildim ama kendimde ve Enes'te emindim neyse sağlık olsun @Maskeli Fedai 100k de çok iyi bir rakam1-100k
10-500k
15-25
24-500k
Keyifli bir yarışma oldu hocam ben çok eğlendim.. Herkese teşekkürler.
Haftanın kapanışını @Maskeli Fedai ile yaptık gayet eğlenceli bir yarışma oldu. Maskeli Fedai baştan sonra üstün gittiği yarışmayı güzel bir şekilde kapattı ve tam tamına 100.000 TL kazandı. 500.000 TL ile kazandı ama sağlık olsun
Yarışma sırasında malum kişiler sürekli kadın konuları açarak dikkat de dağıttı... Haftaya final haftamız görüşmek üzereee sizleri seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
100.000 de iyi para olduğu için fazla yakmadıÜzülmemiştin hani?
Çok gıcık olacak ama 100k rakam değilzaten @Cervantes'te emin değildim ama kendimde ve Enes'te emindim neyse sağlık olsun @Maskeli Fedai 100k de çok iyi bir rakam
Herzaman bu kadar kararsız olupta sonlarda iyi gidenler en az parayı alıyor.@Dosi hem batuhankaralar hem de Maskelide iyi kar ettik yalnız üst üste 500.000'ler gidecekti
@batuhankaralar vol 2 olacak mı bakalım.
Senin gibi kararsızlar teklifi alsa daha kârlı olacaklardı hep. Bakalım sen ne yapacaksın. @BARON男爵 seni cidden yaktı mı. Eğer 500.000 ondaysa yaktı.
Çok gıcık olacak ama 100k rakam değil
Aslında yine tüyo verdin ama dinlemedim..Herzaman bu kadar kararsız olupta sonlarda iyi gidenler en az parayı alıyor.
Vallaha 500.000 TL canavarı olarak bizi kurtardın bugün
@BARON男爵 Vadici arkadaşına nasıl da hainlik yaptı..Vallaha 500.000 TL canavarı olarak bizi kurtardın bugün
Forumda herkes hainlik yapıyor@BARON男爵 Vadici arkadaşına nasıl da hainlik yaptı..
Harbiden hainlik yapmayan yok djsjsjjsForumda herkes hainlik yapıyor
Afiyetle ye.Keyifli bir yarışma oldu hocam ben çok eğlendim.. Herkese teşekkürler.
------
100.000 de iyi para olduğu için fazla yakmadı
Gacılarla beraber özel bir yere gidiyorum şimdiAfiyetle ye.
Bana hainlik yapılmasa kimseye zararım yokHarbiden hainlik yapmayan yok djsjsjjs
Barış yapıldı diye düşünüyorumBana hainlik yapılmasa kimseye zararım yok
Yakışırdı ama sağlık olsunTebrikler @Maskeli Fedai , güzel para. Tek başına bu kadar iyi yarışmanın hakkı kesinlikle 500.000 'di ancak sağlık olsun.