iyi bari10.000 açtırdın. Çok yüksek değil güzel
Teklife son 2 kutu
------
Şuan takip et anlarsın
2 kutu kaldı @xdragxx
iyi bari10.000 açtırdın. Çok yüksek değil güzel
Teklife son 2 kutu
------
Şuan takip et anlarsın
2 kutu kaldı @xdragxx
Açılırsa senin yüzündenSon 3 kutu yani teklifeOraya gelene kadar açılmaz inşallah kırmızı
Acun beyiniz yokken açılmış 500.000 TL lütfenAçılırsa senin yüzünden
izledim kurallarda sorun yok anlaşılmayan tek şu an açılan kutuların miktarları nasıl belirliyorunuz onu anlamadım1-24 arası kutu söyleceksin tek olay oDaha önce VMYM izledin mi?
Kura sistemiyle yarışma öncesinde herkesin kutusunda değer oluyorizledim kurallarda sorun yok anlaşılmayan tek şu an açılan kutulaırn miktarları nasıl belirliyorunuz onu anlamadım
fazla hissetmiyorum ama bence düşükSon kararın mı? @Turkuazz sence kutunda yüksek para varmıdır?
Ben şuan dendikçe bakıyorum. Kimde ne var akılda tutmak zorKura sistemiyle yarışma öncesinde herkesin kutusunda değer oluyorKutu değerlerini sunucular biliyor sadece doğal olarak
Bu arada kutunda büyük mü hissediyorsun küçük mü?
Ben de öyle zatenBen şuan dendikçe bakıyorum. Kimde ne var akılda tutmak zorB
kesin değil ama küçükKura sistemiyle yarışma öncesinde herkesin kutusunda değer oluyorKutu değerlerini sunucular biliyor sadece doğal olarak
çoğunu anladım son kısım sunucular bunu kendi mi belirliyor önceden nasıl yapılıyorKura sistemiyle yarışma öncesinde herkesin kutusunda değer oluyorKutu değerlerini sunucular biliyor sadece doğal olarak
Hamamda erkekler yerine kadınlar bölümüne giren ve mahsur kalan UlviAcun beyiniz yokken açılmış 500.000 TL lütfen
en azından kırmızı değilmiş bariDaha düşük bekliyordum, neyse sağlık olsun.@Turkuazz
Biz sadece sizin isminizi ve para değerlerini yazıyoruz. Eşleştirme siteleri kendilerini otomatik şekilde eşleştiriyor yani tamamen şansçoğunu anladım son kısım sunucular bunu kendi mi belirliyor önceden nasıl yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?