Sevdiğin numara ise yüksek bir para olabilir. Eminmisin?
Sevdiğin numara ise yüksek bir para olabilir. Eminmisin?
Bunu bilmiyordum@Tolstoyevski yarışmacılardan, Hamdi Bey olması imkansız![]()
Paralel hat bağlamışlardır.Bilemiyorum, telefonun kablosunu takip edelim @Tolstoyevski nin odasına mı çıkıyor yoksa @xdragxx ın odasına mı![]()
O zaman sevmediğim bir sayı olan 11 numaralı kutuya sahip @slhttnmtl ile devam edelim.Sevdiğin numara ise yüksek bir para olabilir. Eminmisin?![]()
Tabi bunu bende fikir olarak yürüttüm. Belki hiç yarışmayıp kamuflaj için dahil olmuşturBunu bilmiyordumDur o zaman listeden bir kontrol yapıp gizli Hamdi Bey'in kim olduğunu öğreneyim
![]()
@slhttnmtl fikrini alalımO zaman sevmediğim bir sayı olan 11 numaralı kutuya sahip @slhttnmtl ile devam edelim.![]()
Geçen sefer çok çıkabilir dedim ama 2 TL çıkmıştı, yani ne olabilir pek yorum yapamam...O zaman sevmediğim bir sayı olan 11 numaralı kutuya sahip @slhttnmtl ile devam edelim.![]()
Aynı ben...Geçen sefer çok çıkabilir dedim ama 2 TL çıkmıştı, yani ne olabilir pek yorum yapamam...
Yine mavi vardır inşallah, sana ve kutuna güveniyorum.Geçen sefer çok çıkabilir dedim ama 2 TL çıkmıştı, yani ne olabilir pek yorum yapamam...
Açalım mı son karar mı? Son kararım demeden açmıyoruzYine mavi vardır inşallah, sana ve kutuna güveniyorum.![]()
Son kararım.Açalım mı son karar mı? Son kararım demeden açmıyoruz![]()
Yarışmacımız çok düşünüyor ondanİyi iyi çok kaçırmamışım
Ertememin mümkün olmadığı bir telefon çaldı kusura bakmayın sayın izleyiciler![]()
Bu kez fikir değiştirmek iyi oldu ve sadece 750 TL çıktı. Vazgeçiren 12.Adam olmayınca fark oldu demekSon kararım.![]()
Düşünsün ya düşünmek iyidir@xdragxx ilk tekliften sonra alırsınşimdi ilk partı ardan çıkarayım bari
------
Yarışmacımız çok düşünüyor ondan![]()
Umarım mavi çıkar, aksi takdirde bozuşabiliriz biraz...Heyecandan geberiyorum ne çıkacak diye![]()
Bu yarışmada bana bir şans geldi, 2 seferdir uğurlu geliyorum@xdragxx ilk tekliften sonra alırsınşimdi ilk partı ardan çıkarayım bari
------
Yarışmacımız çok düşünüyor ondan
------
Bu kez fikir değiştirmek iyi oldu ve sadece 750 TL çıktı. Vazgeçiren 12.Adam olmayınca fark oldu demek![]()
Eskiden Var Mısın Yok Musun izlerken Hamdi Bey yok, kesin Acun bizi kekliyor diye düşünüyordum, burada da öyle olabilir diye düşünüyorumTabi bunu bende fikir olarak yürüttüm. Belki hiç yarışmayıp kamuflaj için dahil olmuştur
------
@slhttnmtl fikrini alalım![]()
İnsan kutu resmî filan koyar.@phoebebuffay kötü başlamışsın gitmiş direkt 500.000 TL ama moral bozma![]()