Aynen gitti paracıklar, ilk hissiyatın ne ise fikrini değiştirme bence @phoebebuffay@Cervantes vazgeçtikçe büyük paralar gitti iyi düşün
Aynen gitti paracıklar, ilk hissiyatın ne ise fikrini değiştirme bence @phoebebuffay@Cervantes vazgeçtikçe büyük paralar gitti iyi düşün
Maalesef ilk 500.000'i bulmuş oldun keşke kararından vazgeçmeseydin. @Cervantes 'in kaderi olduBurak97 ile devam edelim, @12.Adam kendinden emin olmadığı için biraz bekletelim, kenarda dursun kutusu.
Son kararım.
Hep @12.Adam yüzünden... 😡😡😡Maalesef ilk 500.000'i bulmuş oldun keşke kararından vazgeçmeseydin. @Cervantes 'in kaderi oldu
Son karar senin dedim
Sıradaki kutuyu alalım, moral bozmak yok.
Açılanı anında siliyorum Hamdi Bey ona göre teklif yapsın diye 2 tane var daha yaniBurada 2 tane mi 500.000 TL var? Normalde 3 tane olurdu.
22 numaralı @Mircan Saye ile devam edelim o zaman, kendisi kutusunda mavi hissettiğini söyledi. İnsanların hislerine ve sözlerine güvenirim...Sıradaki kutuyu alalım, moral bozmak yok.
Son kararın mı peki? @12.Adam 'ı seçersin sandım ama bende @Mircan Saye 'de düşük Miktar hissediyorum22 numaralı @Mircan Saye ile devam edelim o zaman, kendisi kutusunda mavi hissettiğini söyledi. İnsanların hislerine ve sözlerine güvenirim...
@Tolstoyevski Hamdi Bey sensen eğer cimrilik yapma, az yüksek teklif verAçılanı anında siliyorum Hamdi Bey ona göre teklif yapsın diye 2 tane var daha yani
Son kararım. Daha açılacak çok kutu var, @12.Adam biraz beklemede kalsın. 500.000 liralık kutuyu açmama vesile olduğu için kendisine olan sinirim geçsin biraz...Son kararın mı peki? @12.Adam 'ı seçersin sandım ama bende @Mircan Saye 'de düşük Miktar hissediyorum
Yoldaşım @Tolstoyevski , cimri değildir ayrı Hamdi Bey @xdragxx@Tolstoyevski Hamdi Bey sensen eğer cimrilik yapma, az yüksek teklif ver
Son kararım. Daha açılacak çok kutu var, @12.Adam biraz beklemede kalsın. 500.000 liralık kutuyu açmama vesile olduğu için kendisine olan sinirim geçsin biraz...
Bilemiyorum, telefonun kablosunu takip edelim @Tolstoyevski nin odasına mı çıkıyor yoksa @xdragxx ın odasına mıYoldaşım @Tolstoyevski , cimri değildir ayrı Hamdi Bey @xdragxx
Evet son 5 kutu ilk teklifi almak içinBu arada şu an yarışmadaki gayemle ters bir şekilde Hande Yener'den sana kırmızı çok yakışıyor şarkısını dinliyorum.
@Tolstoyevski yarışmacılardan, Hamdi Bey olması imkansızBilemiyorum, telefonun kablosunu takip edelim @Tolstoyevski nin odasına mı çıkıyor yoksa @xdragxx ın odasına mı
Toteminin işe yaramasını canı gönülden istiyorum.Bu arada şu an yarışmadaki gayemle ters bir şekilde Hande Yener'den sana kırmızı çok yakışıyor şarkısını dinliyorum.