Mesaj arada kaynamış, yeni görüyorum.Bu kez fikir değiştirmek iyi oldu ve sadece 750 TL çıktı. Vazgeçiren 12.Adam olmayınca fark oldu demek
Teşekkürler @slhttnmtl sana güveniyordum zaten...
Mesaj arada kaynamış, yeni görüyorum.Bu kez fikir değiştirmek iyi oldu ve sadece 750 TL çıktı. Vazgeçiren 12.Adam olmayınca fark oldu demek
Canlı yayın da açalım istersenİnsan kutu resmî filan koyar. @Dosi
YouTube'dan fena olmaz.Canlı yayın da açalım istersen
6 numaralı kutunun sahibi @Angelica'dan devam edebiliriz sanırım, kendisinden mavi bekliyorum.Daha değil Hamdi Bey teklif ettikten sonra
@phoebebuffay sıradaki kutuyu alalım
Artık bana da güven geldi, kimseye tereddütlü mesaj yazmayacağım
Kendisi geçen seferde mavi açmıştı. Son kararın mı?6 numaralı kutunun sahibi @Angelica'dan devam edebiliriz sanırım, kendisinden mavi bekliyorum.
İşte onların yerine şuan yedekte olup aktif olanlara kura şansı veririzAngelica da 2-3 gündür ortalıkta yok
Kutu sahibi olmayanları sen mi açacaksın?Angelica da 2-3 gündür ortalıkta yok
Son kararım, yine mavi açar umarım. Biraz tırsıyorum ama...Kendisi geçen seferde mavi açmıştı. Son kararın mı?
Aynen 6 numaralı kutuyu açmaya gittim şimdiKutu sahibi olmayanları sen mi açacaksın?
Güzel ilerliyorsun. 300 TL açtırdıSon kararım, yine mavi açar umarım. Biraz tırsıyorum ama...
İçimden 16 sayısı geçti. @seyfullXhGüzel ilerliyorsun. 300 TL açtırdı
Bakalım o ertelediğin 2 kutuda neler var.
Böyle devam
5 kutu açtık. Arada yazıyorumİyi bari toparlandı tablo Son kaç kutu kaldı @Dosi onu da yazalım da kafa karışıklığı olmasın
Peki son kararın mı?İçimden 16 sayısı geçti. @seyfullXh
Son kararım.5 kutu açtık. Arada yazıyorum
Peki son kararın mı?
Son 3 kutu yani teklife Oraya gelene kadar açılmaz inşallah kırmızı5 kutu açtık. Arada yazıyorum
Peki son kararın mı?
10.000 açtırdın. Çok yüksek değil güzelSon kararım.
Şuan takip et anlarsınyarışmayı çözmeye çalışıyorum hala
1-24 arası kutu söyleceksin tek olay o Daha önce VMYM izledin mi?yarışmayı çözmeye çalışıyorum hala