Evet, son kararım.Eminmisin son kararın mı?
Yarışsaydı son kutu olacaktı ve ilginç bir başlangıç olacak
Bakalım yarışsaydı ve kutusunu açsaydı kaç para kazanacaktı?
Evet, son kararım.Eminmisin son kararın mı?
Yarışsaydı son kutu olacaktı ve ilginç bir başlangıç olacak
@781Ens düşük bir miktar ile katılacakmış meğerse. Tebrikler ilk kutu 400 TL çıktı sadeceEvet, son kararım.
Bakalım yarışsaydı ve kutusunu açsaydı kaç para kazanacaktı?
Belki 500.000 ile son ikide kalırdı. Sen daha şanslıymışsın demek kiİyi ki bugün katılmamışsın @781Ens
@12.Adam ne düşünüyorsun kutun hakkında?Güzel başladık.
O zaman 12 numaralı @12.Adam ile devam edebiliriz. Kutusundan mavi çıkmasını temenni ediyorum, kendisine güveniyorum.
Teşekkürler.@phoebebuffay Başarılar bu arada, inşallah yüksek bir miktarla ayrılırsın
Üstte söyledim.
Geldi geldi@12.Adam kutunun başından ayrılmışsın yakıştıramadım sana
Valla en son sarı çıktı, sürprizli bir kutu gibi ne çıkacağı belli olmaz, seni üzmek istemem. @phoebebuffay@12.Adam şuan aktif değil gibi. Eminmisin?
Açmak istemiyor musun?Valla en son sarı çıktı, sürprizli bir kutu gibi ne çıkacağı belli olmaz, seni üzmek istemem. @phoebebuffay
O zaman aktif olduktan ve kendisinden yorum aldıktan sonra açalım.
15 numaralı @Burak97 ile devam edebiliriz sanırım.
12.Adam'ın kutusumu yoksa Burak97 ile mi devam edelim?Valla en son sarı çıktı, sürprizli bir kutu gibi ne çıkacağı belli olmaz, seni üzmek istemem. @phoebebuffay
Burak97 ile devam edelim, @12.Adam kendinden emin olmadığı için biraz bekletelim, kenarda dursun kutusu.12.Adam'ın kutusumu yoksa Burak97 ile mi devam edelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?