Evet, son kararım.Eminmisin son kararın mı?
Yarışsaydı son kutu olacaktı ve ilginç bir başlangıç olacak![]()
Bakalım yarışsaydı ve kutusunu açsaydı kaç para kazanacaktı?
Evet, son kararım.Eminmisin son kararın mı?
Yarışsaydı son kutu olacaktı ve ilginç bir başlangıç olacak![]()
@781Ens düşük bir miktar ile katılacakmış meğerse. Tebrikler ilk kutu 400 TL çıktı sadeceEvet, son kararım.
Bakalım yarışsaydı ve kutusunu açsaydı kaç para kazanacaktı?![]()
Belki 500.000 ile son ikide kalırdı. Sen daha şanslıymışsın demek kiİyi ki bugün katılmamışsın @781Ens![]()
@12.Adam ne düşünüyorsun kutun hakkında?Güzel başladık.
O zaman 12 numaralı @12.Adam ile devam edebiliriz. Kutusundan mavi çıkmasını temenni ediyorum, kendisine güveniyorum.![]()
Teşekkürler.@phoebebuffay Başarılar bu arada, inşallah yüksek bir miktarla ayrılırsın![]()
Üstte söyledim.
Geldi geldi@12.Adam kutunun başından ayrılmışsın yakıştıramadım sana![]()
Valla en son sarı çıktı, sürprizli bir kutu gibi ne çıkacağı belli olmaz, seni üzmek istemem. @phoebebuffay@12.Adam şuan aktif değil gibi. Eminmisin?![]()
Açmak istemiyor musun?Valla en son sarı çıktı, sürprizli bir kutu gibi ne çıkacağı belli olmaz, seni üzmek istemem. @phoebebuffay
O zaman aktif olduktan ve kendisinden yorum aldıktan sonra açalım.
15 numaralı @Burak97 ile devam edebiliriz sanırım.![]()
12.Adam'ın kutusumu yoksa Burak97 ile mi devam edelim?Valla en son sarı çıktı, sürprizli bir kutu gibi ne çıkacağı belli olmaz, seni üzmek istemem. @phoebebuffay
Burak97 ile devam edelim, @12.Adam kendinden emin olmadığı için biraz bekletelim, kenarda dursun kutusu.12.Adam'ın kutusumu yoksa Burak97 ile mi devam edelim?