Yok kaç günde bir açıldığını sormak istedim.MS sonuçları tarzı diyebiliriz1 saat 20 dakikadır açıyoruz
Yok kaç günde bir açıldığını sormak istedim.MS sonuçları tarzı diyebiliriz1 saat 20 dakikadır açıyoruz
Yarışmacı olsaydım açılışı 500.000'den yapacağıma adım kadar eminimYarışmacı sen olsan kötü gününe denk gelecektin
------
Forumun L&M severi ve sanat dostuna gidiyorsun yani son kararın mı?
Olunca göreceğizYarışmacı olsaydım açılışı 500.000'den yapacağıma adım kadar eminim
Evet bence düşük açacak ve hep beraber Erdal bakkal dansı yapacağızYarışmacı sen olsan kötü gününe denk gelecektin
------
Forumun L&M severi ve sanat dostuna gidiyorsun yani son kararın mı?
Başla o zamanEvet bence düşük açacak ve hep beraber Erdal bakkal dansı yapacağız
Haftada 3 kere olur gibi ama başlangıçta değişebilir. Yarın yapsakta şaşırmamYok kaç günde bir açıldığını sormak istedim.
Adam cimrlikte nirvana yaptıHamdi Bey cidden çooook cimri @Cervantes 70.000 TL verdi bu tabloya var mısın yok musun?
Zenginler herzaman cimridirAdam cimrlikte nirvana yaptıYokum
Yokuuuuuuuum diyoooooooorAdam cimrlikte nirvana yaptıYokum
Haftada 3 gün MS sunacağım ben nasıl yetişeyim?Haftada 3 kere olur gibi ama başlangıçta değişebilir. Yarın yapsakta şaşırmamBu pilot bölümdaha onu kararlaştırmadık dahaama sonrası 1 gün var 1 gün yok gibi gidebilir işlerimize göre@xdragxx
SöylüyorumKimlerin kutusu kaldı, ben açtırdığım kutuları unuttum
Tamam tamam senin kusuruna bakmayız haklısınHaftada 3 gün MS sunacağım ben nasıl yetişeyim?
O zaman @seyfullXh ile devam edelim Acun BeySöylüyorum
Turkuazz, mrt-06, seyfullahX, Dosi ve MayısKralı
Avucunun içi kaşınıyor mu?O zaman @seyfullXh ile devam edelim Acun Bey
Arkanızdayım ama. Reytinginiz bol olsun.Tamam tamam senin kusuruna bakmayız haklısınMS trafiğini unutmuşum. Seneler olmuş
Yok kaşınmıyor, para gelmeyecek galibaAvucunun içi kaşınıyor mu?
TeşekkürlerArkanızdayım ama. Reytinginiz bol olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?