@xdragxx aserattan sonra benide alabilirsin.
@Çiğdem- benim hakkımda ne düşünüyor?
foruma geldiğinden beridir çok sık şekilde sohbetlerimiz oluyor sıkıntıların olduğunda benle paylaşıyorsun bundan bende memnunum tabikide foruma yeni üyelerden en aktif olansın demicem benden sonra diyecem haha
benden sonra yeni üyelerden en aktiflerinden birisin bence çabuk ısındın foruma ilk aylarda
@xemrexxx i mesajlarda geçme başarısında bulunman büyük baişarıydı sırf oyüzden bile ödül almalısın bence
avukat olucağını bliyorum favori üye olmadan önce çok çektin yanı elimde olsa favori üyeliğimi sana verirdim oakdar bende istedim oldunda sonunda editor ve moderotorda olmak istiyorsun aşama aşama olursun umarım
😉😉😉 ama bu aralar eski performansının altındasın yanı
yine mesajlarda @xmerexxx i geçmeni bekliyoruz
Hoş geldin Çiko.
BHND.
hoşbulduk cnm
😉😉😉
forumun şeker beyefendi çocuklarından birisin bence
çok sempatik olduğunu düşünüyorum üyeleri kırdığını ciddi kavgalar ettiğinide görmedim açıkcası tabi survivordan dolayı atışmalarınız oluyor galiba ama çok haberdar değilim
türk dzilerinden ortk izlediklerimiz yok gibi ama yabancı dizilerden the walking dead izlemen yetiyor bence
😉😉😉 yeni edıtor olanlardan biriydin sanırım moderetorluğa kadar ulaşırsın umarım
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
forumda çok sevilen bir moderotordun ben üye olduğumda bunu hemen fark edebildim yanı
yaşını bilmiyorum ama forumda
@china_shangai ve
@sürgünüm den sonra forumun abilerinden saygı görünen kişilerinden birisin bence süper modta oldun hak ettin gibi görünüyor tabi seni sevenler olduğu kadar sevmeyenlerde sevmeyenler demiyeyimde nasıl toparlasam
çekemeyenler diyim en iyi evet çekemeyenlerde braz kişiler var gibi
isviçrede oturuyordun galiba
@pompy senden çok çekiyor gitmen için büyü falanda yapmışlığı bence vardır haha
genel olarak başarılısın yanı öylede devam edersin umarım
😉😉😉
Dur daha geleli 1 gün bile olmadı.
Biraz kendinden bahseder misin?
23 yaşındayım giresunluyum bilgisayar programcılığı okumuştum ünide 2 yıllık 2013 yılında mezun olmuştum 1 yıldır boştayım yanı çalısmıyorum ev kızı şuan diyebiliriz
başak burcuyum karadenizli olarak çok sıcak kanlı ve samimi güleryüzlü olduğumu düşünüyorum tabi çokta duygusalım oda kadın'lıktan gelse gerek
başka aklıma gelmiyor sorarsan söylerim
🙂🙂🙂