FF Sorgu Odası - Hafta 83 - Sorgudaki İsim: Hobbit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bu forumun tam manasıyla mikserisin. Diğerleri için bu mikser ifadesininde kullanıldığını gördüm ama sen bu mikser tabirinin baş tacısın. Kimse alamaz onu senden. :A Bak sana şöyle söyleyeyim ben hiç yazmıyor iken de sen bu forumun mikseriydin. Seni takip ediyordum. :D
------

@serhatt ve @Hobbit arasında ne gibi gıcıksal durumlar geçtiğini tüm kamuoyu olarak merak etmekteyiz :A

Serhat'a niye gıcık oldun Hobbit?
Yav kardeşim bunları hep dedik. 😁 Bu tamamıyla sanal bir düşünüş. Tanımam etmem kendisini. İlk intiba öyle oluştu bende. Sonrada değişmedi aynı devam ediyor. :A

Sen bu forumun tam manasıyla mikserisin. Diğerleri için bu mikser ifadesininde kullanıldığını gördüm ama sen bu mikser tabirinin baş tacısın. Kimse alamaz onu senden. :A Bak sana şöyle söyleyeyim ben hiç yazmıyor iken de sen bu forumun mikseriydin. Seni takip ediyordum. :D
------

Yav kardeşim bunları hep dedik. 😁 Bu tamamıyla sanal bir düşünüş. Tanımam etmem kendisini. İlk intiba öyle oluştu bende. Sonrada değişmedi aynı devam ediyor. :A

Buna inandın mı @xemrexxx :A

Yok öyle. Burada cevaplayacaksın. Yarın kilit vurulacak. Geceye ver cevabını işte
Sert bir üslup olmuş gibi ama etkili olmuş. Gelmiş cevaplar :A (kendi kendime konuşma değildir)
@Yakamoz-Asi un mesajına göre kendi kendine kürekle vurmuş oluyorsun :A
yani öyle algılansada üsteki mesajım tarzı bir şeydir :A
Senden beklemezdim dosi. Ama kimse yokken sen vardın o yüzden benim nezdimde can kaybetmedin.
konu sahibesiyiz. Olsun o kadar :A
Tam rapor etmelik mesaj da hadi iyi günüme denk geldin :A @Dosi 'ye iṣ çıkarmıyayım :A
Aman rapor deme.
Her şey fazla şeffaf bugün :A

------

ne mikserliğimi gördün :A:A nasıl takip ettin tehlikeli olsam @Dosi yok etmem eye çalışırdı onun radarına yakalanmadım sen mi yakaladın ilginç :A:A
------

@xemrexxx kendini kolla Hobbit sana yanık :A
boyum kısa olduğu için küçük kardeşim de bana hobit der :A

ne mikserliğimi gördün :A:A nasıl takip ettin tehlikeli olsam @Dosi yok etmem eye çalışırdı onun radarına yakalanmadım sen mi yakaladın ilginç :A:A
------

boyum kısa olduğu için küçük kardeşim de bana hobi der :A

Forumda iki Hobi var demek :A küçük kardeṣine bol selam bu bilgiyi sevdim :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...