La oğlum buradan onu mu çıkardın. 😅 Yok öyle bir şey. Benim Denizim var. 🤍@xemrexxx kendini kolla Hobbit sana yanık
Emre için ek bir şey daha söyleyebilirim. Çok boş zamanı var. Buda onda gevezelik yapmış. Boş vakti azalmalı. 😅😅
La oğlum buradan onu mu çıkardın. 😅 Yok öyle bir şey. Benim Denizim var. 🤍@xemrexxx kendini kolla Hobbit sana yanık
önemli olan boyu değil yani bak Atatürk de 1.70 den kısaydıForumda iki Hobi var demek küçük kardeṣine bol selam bu bilgiyi sevdim
boş zaman 2011-2018 arasındaydı son yıllarda yok çok fazlaForumda iki Hobi var demek küçük kardeṣine bol selam bu bilgiyi sevdim
Korkmalısınız benden bence. Radarlarımı açmamı istemezsiniz. Ben Dosi gibi çok şevkatli davranmam. Ama şuan ki durum iyi böyle devam edebilir. Yoksaydığım kişiler var zaten forumda. Siz onlardan değilsiniz.ne mikserliğimi gördün nasıl takip ettin tehlikeli olsam @Dosi yok etmem eye çalışırdı onun radarına yakalanmadım sen mi yakaladın ilginç
------
boyum kısa olduğu için küçük kardeşim de bana hobi der
önemli olan boyu değil yani bak Atatürk de 1.70 den kısaydı Ekli dosyayı görüntüle 130807
------
boş zaman 2011-2018 arasındaydı son yıllarda yok çok fazla
bnm ters düştüğüm kimse kalmadı forumda bir foxçu haluk var o da zararsız zaten engelledimKorkmalısınız benden bence. Radarlarımı açmamı istemezsiniz. Ben Dosi gibi çok şevkatli davranmam. Ama şuan ki durum iyi böyle devam edebilir. Yoksaydığım kişiler var zaten forumda. Siz onlardan değilsiniz.
Olsun bu hali bile hâlâ fazlası var gibi hissettiriyor. Biraz daha azaltması lazım. 😅
Olsun bu hali bile hâlâ fazlası var gibi hissettiriyor. Biraz daha azaltması lazım. 😅
Bende 1.68'im uygun mudur? Büyük adam olucam.
7 kişi sadece. İkisinin adı Ahmet. Birine @Yakamoz-Asi füze attı. 😅 Diğerleri bende kalsın. Yeter sana bu kadar. 😅kimleri yok saydın açıkla bakalım
kim o amatör @Yakamoz-Asi ?7 kişi sadece. İkisinin adı Ahmet. Birine @Yakamoz-Asi füze attı. 😅 Diğerleri bende kalsın. Yeter sana bu kadar. 😅
Herhangi bir problemim yok merak etme. Ortalığı bulanıklaştırmaya çalışıyorlar. 😅 Tahriklere gelmiyorum.@xemrexxx hemen kendine yakışanı yapıp fesatlığa başlamış, sen bari uyma şuna.
ayol profiline kımıl zararlısı fatik fatihi koyarsan insanlar senin her erkeği kabul edeceğini düşünür yani gayet normal@xemrexxx hemen kendine yakışanı yapıp fesatlığa başlamış, sen bari uyma şuna.
En iyisini yapıyorsun.Herhangi bir problemim yok merak etme. Ortalığı bulanıklaştırmaya çalışıyorlar. 😅 Tahriklere gelmiyorum.
oooooo demek @serhatt seni tahrik etmeye çalıştı 😱 @Yakamoz-Asi @Bully @DosiHerhangi bir problemim yok merak etme. Ortalığı bulanıklaştırmaya çalışıyorlar. 😅 Tahriklere gelmiyorum.
Senin gibi fesatlar düşünür, o zaman sen de kedileri mi kabul etmiş oluyorsun? 😱ayol profiline kımıl zararlısı fatik fatihi koyarsan insanlar senin her erkeği kabul edeceğini düşünür yani gayet normal
Yooo onu sen yapıyorsun. Sana yaptığım tanımı tam anlamıyla şuan yapıyorsun. 😅
Yemezler anam hadi başka kapıya.
Napayım canım maksat ortam coşsun Ben çok suyunu kaçırmam bilirsin, dozunda şey yaparım@xemrexxx hemen kendine yakışanı yapıp fesatlığa başlamış, sen bari uyma şuna.
O an bu an değil.Napayım canım maksat ortam coşsun Ben çok suyunu kaçırmam bilirsin, dozunda şey yaparım
ayol cinsel yönelimim panseksüellik değil ki @Maskeli Fedai ninki o @MasacRESenin gibi fesatlar düşünür, o zaman sen de kedileri mi kabul etmiş oluyorsun? 😱