- Reaksiyon puanı
- 113,870
- Puanı
- 1,060
Sonraki hafta.Maçaları yemez Dosi. Allah bilir ne zaman gelir yenisi. 😂
Konuk belli ama sürpriz olsun
Sonraki hafta.Maçaları yemez Dosi. Allah bilir ne zaman gelir yenisi. 😂
Valla ben sizi bir ezerim, mezarınız bile olmaz öyle diyeyim.Göbekli Emre'ye yüklenmeyin bakayım yoksa iki göbekli önce Gökberk'i sonrada tüm parlakları ezeriz @xemrexxx
Valla ben sizi bir ezerim, mezarınız bile olmaz öyle diyeyim.
Sıkar o biraz.Ecünüleri salarım kabuslarına
Valla ben sizi bir ezerim, mezarınız bile olmaz öyle diyeyim.
üzerine yağı sosu dökeriz cossss edersin haddini bil @AngelicaEcünüleri salarım kabuslarına
Sıkar o biraz.
Günün fıkraları peş peşe geliyor sizden, maşallah.Doğru onlar benim rüyamdan zor çıkar
------
Serhat'ın yandım anam dediğini duyar gibiyim.
Kavruk vakası 2 ahajahaajanaj@xemrexxx kendini kolla Hobbit sana yanık
Çok sevdiysen odayı bir hafta daha açık kalsınDosi beni çok seviyor anlaşılan. Vazgeçemiyor benden. Nasıl bir hit kazandırdıysam ona kapatmayı unutmuş. @Dosi 🥰😍🤩 😎
Göbekli Emre'ye yüklenmeyin bakayım yoksa iki göbekli önce Gökberk'i sonrada tüm parlakları ezeriz @xemrexxx
Mod sensin Dosicik. 😁Çok sevdiysen odayı bir hafta daha açık kalsın
Nede olsa bu hafta yeni bölümü yok
Tatlı yoğunluklar oluştu. Unutmam normal
Öğlen molasında kilitlerim.
@Dosi konuyu kilitlese içeride tek kalsan Naparsun :Mod sensin Dosicik. 😁
Çabuk buradan kaybol. 😁@Dosi konuyu kilitlese içeride tek kalsan Naparsun :
Valla Fox'u şimdiki adıyla Now'ı kimsede olmayan şekilde çok seviyorsun. Merak ediyorum hiç beğenmediğin bir dizi oluyor mu Now'da. Umarım bu kanalda falan çalışan birisindir. Diğer türlü çok üzülürüm. Garip bir büyüklükte çok seviyorsun. Nedenini bilmiyorum ama.benim hakkımda düşüncen?
Çalışmıyorum orada. Gönülden bağlıyım. 2012'de yarışmasında en iyi seyircisi seçilmiştim. Buradakiler bilir. Her dizisi çok kaliteli idi ama bazılarının kıymetini seyirci bilmedi ya da sonradan bildi ama iş işten geçti!Çabuk buradan kaybol. 😁
Valla Fox'u şimdiki adıyla Now'ı kimsede olmayan şekilde çok seviyorsun. Merak ediyorum hiç beğenmediğin bir dizi oluyor mu Now'da. Umarım bu kanalda falan çalışan birisindir. Diğer türlü çok üzülürüm. Garip bir büyüklükte çok seviyorsun. Nedenini bilmiyorum ama.