hem sana hem sevgili @Yakamoz-Asi 'ye tesekkurler. fragmanlar taze taze firindan cikar cikmaz geliyorYok, fragman paylaşıyorum sadece
bolume dair hosuma giden yerler :
bolum guzel ve de iyidi bence. ozellikle basrol cift ve kankalari dolayli.
birde mahir'in amcasi nin mahirlerin odasindaki sahneleri . yeni gelen oyuncunun sahneleri de siritmadi. ayri bi hava katti diziye .
bolumu , bazi dram sekansi disinda(mahirin annesi nin solo resitali) ,
renkli ve yuzde tebessumle izleyecegimi zaten bekliyordum . son fragmanlar bu vibe'i net belirtiyordu. ozellikle ,neydi yahu o kamp sahneleri. ve mahir'lerin odasinda kanepe ayaklarinin cokusu ve devaminda olanlar ahahah
doyamadim izlemeye...
kampdaki haller genelinde ;harika enerjileri var bu 4lunun . bu tur islerde basrol ciftlerin kankalari da uyumlu ve renkli olunca izlemesi cok guzel oluyor benim adima.
son sahneyi pek beklemiyordum ,mahir vurulur canfeza basinda aglarken bolum sonu yazisi cikar sandim. ters kose olduk evde. canfeza dedi dedi en sonunda dedigini yapti bee
birde mahir'in -annesi nin-
oda da merhum kocasiyla fotografina bakip dertlesmesi, o goz yaslari, yuz ifadeleri,sesinin titremesi , bastan sona etkileyici oyunculuk sekansiydi. izlerken bravo dedim.
unutmadan ekliyelim :
bolumun reytingleri tum kulvarlarda artmis. total de zirve de yer almis.
nazar degmesin. aynen devam.
@Bully
yeni bolum fragman dan cikarimim ;
gorunuse gore hastane sahneleri canfeza ve mahir'in muzik ziyafeti ile gececek 😉 hastane sahneleri pek izlemem bilen bilir. o yuzden agir doz dram vsli hastane sahnesi tahminim olmayacak bu bolum. olursa da sahneyi gecerim oyle izlerim.
degerli senaristimiz - bu bolum - benden tam not aldi. ozellikle basrol ikili ve kankalarinin sahneleri asiri pozitif, renkli ,enerjik ,izlemesi cok keyifli buldum. neydi yahu onceki bolumlerdeki asik suratli mahir. guzelim uyumu enerjiyi bozmanin bir anlami yok .bence.
bu bolumdeki gibi kivamda ilerletilmeli guzelim ciftimiz. bi nevi bekledigim sekle burundu basrol cift ve kankalari sahne yazilimlari. velhasil , ask yeniden dizisi gibi vibe aldim bu bolumdeki kamp ve oda da gecen sahnelerden. aynen devam !
iyi seyirler .