Evet net ve dobra bir insan belliYukardaki yazılardan belli etmişti
En dobra benim nokta .Evet net ve dobra bir insan belliSaygı duyulması gereken bir tavırSoruna verdiği yanıta göre biz de rahatlıkla dobra olabiliriz o zaman ona karşı
Sanal olarak yani. Gerçekte sana karşı bir şey hissetmiyorum. Tanımıyorum ki neden olsun. Sebebini bilmiyorum öyle bir enerji hissediyorum sana karşı. Gerçekte tanışsak sana gıcık olurmuşum gibi geldi. 😂😅Aaa niye gıcık oluyorsun? 😱
Bree yalana gel. Kimi bekletmişim be. Kuru iftira gün içinde bütün sorulara cevap verdim. 😅 Siz soru sormuyorsunuz ben ne yapayım. Bir tek @RüzgarGülü nü beklettim. O da felsefe alanında bir soru sorduğu için. Geri kalan hepsine cevap verdim. Belki soru biriksin diye bekliyorum kısa bir zaman. ☺️Sen sor cevabını alamazsan o zaman kötülersin. 😅 Pazara kadar vaktim var.adam kendi konusuna girmiyor bekleki cevap versin? sırf bu yüzden ben soru sormaktan vazgeçtim üç gün onumu bekleyeceğim
Kız daha ne yapayım soru sormuyorlar konu aşağıda kalıyor 😅 Bence her gün iyiydim.ilk gün iyiydi. İşi vardır ayrıca senin saatler kısıtlı olduğu için denk gelmemeniz normal
Tekine yeni bir lakap buldum. Takao Reis. Beybileyt gibi habire dönüyor. İşi gücü ortalığı karıştırmak. 😂Tekin olmayan Tekin'in hakkidna düşündüklerini okudum. İlginç bir karakter eğlenceyi çok seviyor. @Hobbit
💩 çıkarmamak gerekir. Sınıra geldiğini bildiğin an masadan kalkmasını bilmen lazım iradene sahip çıkıp. Yoksa aşırıya kaçtığın an çevredekileri rahatsızlık boyutuna getirdiğin için hır/gür kavga çıkması muhtemeldir. Özgürlük iyi ama tanıdıklarınla. Tanımadığın bir alana rahatsızlık verdiğin an o özgürlük bitmiştir.Eğlenirken dozunu ayarlayamayanlar hakkındaki fikrin nedir. Daha doğrusu hep deriz ya özgürlük.
160 adet kitabım var. Bunların yaklaşık 48 tanesini okudum. Kitap okurum. Dizi/Film takibi yaparım. Diziler için yer yer eleştiri yazıları yaparım. Üyeliklerim var oralarda takılırım. (Netflix, Bein Connect gibi) Tek başıma kafeye falan gitmeyi sevmem. Spor dallarının hepsini takip ederim.Tek başınayken nasıl zaman geçirirsin?
Ekonomik olarak kendi paramı kazandığım ve kararların bir çoğunu kendim verdiğimi fark ettiğim an kendimi daha özgür hissediyorum. Şuan bu durum mevcut değil. (Özgürlük)Kendini nasıl özgür hissedersin?
Özgürlüğü neden ekonomi olarak algıladın acaba?Tekine yeni bir lakap buldum. Takao Reis. Beybileyt gibi habire dönüyor. İşi gücü ortalığı karıştırmak. 😂
💩 çıkarmamak gerekir. Sınıra geldiğini bildiğin an masadan kalkmasını bilmen lazım iradene sahip çıkıp. Yoksa aşırıya kaçtığın an çevredekileri rahatsızlık boyutuna getirdiğin için hır/gür kavga çıkması muhtemeldir. Özgürlük iyi ama tanıdıklarınla. Tanımadığın bir alana rahatsızlık verdiğin an o özgürlük bitmiştir.
160 adet kitabım var. Bunların yaklaşık 48 tanesini okudum. Kitap okurum. Dizi/Film takibi yaparım. Diziler için yer yer eleştiri yazıları yaparım. Üyeliklerim var oralarda takılırım. (Netflix, Bein Connect gibi) Tek başıma kafeye falan gitmeyi sevmem. Spor dallarının hepsini takip ederim.
Ekonomik olarak kendi paramı kazandığım ve kararların bir çoğunu kendim verdiğimi fark ettiğim an kendimi daha özgür hissediyorum. Şuan bu durum mevcut değil. (Özgürlük)
Diğer türlü özgürlüğün yaşını çoktan geçtim. 15/16 yaşımdan beri istediğim gibi yaşıyorum zaten. (Bunun içinde 22/29 arasında dahil.) Hatta o kadar özgür yaşadım ki, meslek seçimimde bana karışan ailem (yinede istediğimi yazdım ve kazandım) baktılar ki bu çocuk tedavi sürecinde bunlarla uğraşıyor, düşünüyor, kafa patlatıyor, istemedikleri hâlde bana uymak zorunda kaldılar. O yüzden ben kendi alanımda olduğum sürece kendimi özgür hissediyorum. (Ana Akım Medya ile alakalı herşey. ) Benim sıkıntım artık ekonomik özgürlük.Özgürlüğü neden ekonomi olarak algıladın acaba?
Teşekkür ederim. ☺️Kitap sayın çok süper rakam
Dediğim gibi bel altına zaten ceza gelir. O yüzden diğer her şeyi sorabilirsin.Zor gelirse cevaplamak istemezsen farkli konulardan da gibeliriz. Sorgu odasindasin madem sorusuz kalmasın 😉
Evet doğrudur zor zamanlar atlattık. Rutin kontroller 6 ay yada 1 senede olacak şekile döndü. Ama hiçbir şey yok. Kalmadı yani.Zor zamanlar atlatmissin. Bunları atlatmak çok zor ve en önemlisi bana göre psikoljik olan. Onu nasıl atlattın psikolojik olarak bunu en iyi sen bilirsin yaşadın gördün. Seni bağlayan neydi? Çünkü pes etmek hep daha kolay. @Hobbit
------
Tekin olmayan Tekin'in hakkidna düşündüklerini okudum. İlginç bir karakter eğlenceyi çok seviyor. @Hobbit
Eğlenirken dozunu ayarlayamayanlar hakkındaki fikrin nedir. Daha doğrusu hep deriz ya özgürlük.
Kendini nasıl özgür hissedersin?
Tek başınayken nasıl zaman geçirirsin?
hakkımda her zamanki gibi yanlış düşünüyorsunuzTekine yeni bir lakap buldum. Takao Reis. Beybileyt gibi habire dönüyor. İşi gücü ortalığı karıştırmak. 😂
💩 çıkarmamak gerekir. Sınıra geldiğini bildiğin an masadan kalkmasını bilmen lazım iradene sahip çıkıp. Yoksa aşırıya kaçtığın an çevredekileri rahatsızlık boyutuna getirdiğin için hır/gür kavga çıkması muhtemeldir. Özgürlük iyi ama tanıdıklarınla. Tanımadığın bir alana rahatsızlık verdiğin an o özgürlük bitmiştir.
160 adet kitabım var. Bunların yaklaşık 48 tanesini okudum. Kitap okurum. Dizi/Film takibi yaparım. Diziler için yer yer eleştiri yazıları yaparım. Üyeliklerim var oralarda takılırım. (Netflix, Bein Connect gibi) Tek başıma kafeye falan gitmeyi sevmem. Spor dallarının hepsini takip ederim.
Ekonomik olarak kendi paramı kazandığım ve kararların bir çoğunu kendim verdiğimi fark ettiğim an kendimi daha özgür hissediyorum. Şuan bu durum mevcut değil. (Özgürlük)
Bende takılıyorum zaten. Çokta şey yapma. 😅 Kırıp döktüğün yok bea.hakkımda her zamanki gibi yanlış düşünüyorsunuz
amacım konuyu canlandıırmaktı, genelde ortamı karıştırmadanda konu canlanmıyor konu canlandıkça foruma ilgimiz artıyor foruma ilgi artmasıda güzel bişey bu arada kırıp döktüğümüz kişiler varsada kusura bakmasınlar
şimdi desemki forumun canlanmasını forum için istiyorum yalan olur daha çok kendim için istiyorum hareketli ortamları seviyorum
Yani öyle de gıcık olman için bir hareketimi görmen lazım.Sanal olarak yani. Gerçekte sana karşı bir şey hissetmiyorum. Tanımıyorum ki neden olsun. Sebebini bilmiyorum öyle bir enerji hissediyorum sana karşı. Gerçekte tanışsak sana gıcık olurmuşum gibi geldi. 😂😅
Bree yalana gel. Kimi bekletmişim be. Kuru iftira gün içinde bütün sorulara cevap verdim. 😅 Siz soru sormuyorsunuz ben ne yapayım. Bir tek @RüzgarGülü nü beklettim. O da felsefe alanında bir soru sorduğu için. Geri kalan hepsine cevap verdim. Belki soru biriksin diye bekliyorum kısa bir zaman. ☺️Sen sor cevabını alamazsan o zaman kötülersin. 😅 Pazara kadar vaktim var.
Kız daha ne yapayım soru sormuyorlar konu aşağıda kalıyor 😅 Bence her gün iyiydim.Sorun kalmasın aşağıda konu. ☺️ Henüz daha hiç zorlanmadım. 🥰
Sanal olarak sana gıcık kaptım. 😂Yani öyle de gıcık olman için bir hareketimi görmen lazım.Böyle bir hareketim olmadan gıcık kapman enteresan.
Peki kap ama bence tanısan seversin.Sanal olarak sana gıcık kaptım. 😂
İnsani yönde bir sıkıntı yok.
Biri daha vardı da o banlandı. 😅😅
Tanışabiliriz de hiç sorun değil.Peki kap ama bence tanısan seversin.
Benim için de değil.Tanışabiliriz de hiç sorun değil.
Yoluma devam ediyorum. ☺️Benim için de değil.
İyi ol bana gıcık kapmaya devam et o da sorun değil.
HayırṢuan karṣı cins ile bir iliṣki içinde misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?