FF Sorgu Odası - Hafta 83 - Sorgudaki İsim: Hobbit

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Kafandan çıkarmasan da her yerde her doğruyu konuşmamak gerekir :F

İnsan ureyebildigi gibi aynı zamanda düşünen, sorgulayan bir varlık :D
------

İlk aşık olduğunda kaç yaşındaydin?

LGBT hakkında ne düşünüyorsun :D

LGBT ne alakaysa güzel soru aslında :D
------

@Hobbit
aynı zamanda düşünebiliyorumda onuda araya sıkıştırıyorum ama diğer olayda kafamı meğgul ediyor tabi :D

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Hikayen bildiğin Frodo gibi,bütün zorluklara rağmen tam bir savaşçı gibi yoluna devam etmişsin Allah yolunu açık etsin.

Bütün sorulara detaylı cevaplar vermişsin helal olsun takdir ettim.

Tarih okumuşsun o yüzden benim sorum ordan gelecek,en çok sevdiğin ya da ilham aldığın tarihe damga vurmuş ilk 3 insan?

• Beğendim
Reactions: Hobbit
Hikayen bildiğin Frodo gibi,bütün zorluklara rağmen tam bir savaşçı gibi yoluna devam etmişsin Allah yolunu açık etsin.

Bütün sorulara detaylı cevaplar vermişsin helal olsun takdir ettim.

Tarih okumuşsun o yüzden benim sorum ordan gelecek,en çok sevdiğin ya da ilham aldığın tarihe damga vurmuş ilk 3 insan?
Tarih okudum ama şartlar bitirmeye el vermedi malum. Ama soruyu yinede içtenlikle cevaplayacağım.
Türk tarihî açısından umarım sormuşsundur çünkü ben o şekilde cevaplayacağım. 1)Fatih Sultan Mehmet & Yavuz Sultan Selim.
2) Kanuni Sultan Süleyman
3)Mustafa Kemal Atatürk. ❤️❤️❤️

Tarih okudum ama şartlar bitirmeye el vermedi malum. Ama soruyu yinede içtenlikle cevaplayacağım.
Türk tarihî açısından umarım sormuşsundur çünkü ben o şekilde cevaplayacağım. 1)Fatih Sultan Mehmet & Yavuz Sultan Selim.
2) Kanuni Sultan Süleyman
3)Mustafa Kemal Atatürk. ❤️❤️❤️
Genel tarih sordum çünkü Türk tarihi sorulduğunda genelde cevapları biliyoruz yinede cevap için teşekkürler.

• Beğendim
Her zaman doğruları mı duymak istersin yoksa üzülmemek için yalanlara kanmayı zaman zaman tercih eder misin?

• Beğendim
Her zaman doğruları mı duymak istersin yoksa üzülmemek için yalanlara kanmayı zaman zaman tercih eder misin?
İnsanların gerçek fikirlerini söylemeleri daha çok hoşuma gider. Yalan söyleyip yakalanırsan birde doğruyu söylerken çaba ve zaman harcarsın. Buda iki kez zaman kaybı demek. Ortam oluştuğunda ve sana soru sorulduğunda aklındakini karşıya ilet yeterli. Yalana gerek yok.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Hayırlı olsun sorgu odan. :D @Hobbit

Yaşadıklarını okudum çok zor bir hayatın olmuş. Diliyorum ki bundan sonrası sular seller gibi geçsin, istediğin her şey sağlık çerçevesinde kolaylıklarla seni bulsun. :Z

BHND? diyeyim bende klasik olarak. :A

• Beğendim
Hayırlı olsun sorgu odan. :D @Hobbit

Yaşadıklarını okudum çok zor bir hayatın olmuş. Diliyorum ki bundan sonrası sular seller gibi geçsin, istediğin her şey sağlık çerçevesinde kolaylıklarla seni bulsun. :Z

BHND? diyeyim bende klasik olarak. :A
Yer yer sana gıcık oluyorum. Bazense anlaştığımız konular oluyor. %50 %50'sin benim için yani. Olsun iyiyiz bence yinede. ☺️

• Güldürdün
Reactions: Dosi and serhatt
Yer yer sana gıcık oluyorum. Bazense anlaştığımız konular oluyor. %50 %50'sin benim için yani. Olsun iyiyiz bence yinede. ☺️
İnsan bu kadarda dobra olmamalı :A @Bully @BARON疼痛

adam kendi konusuna girmiyor bekleki cevap versin? sırf bu yüzden ben soru sormaktan vazgeçtim üç gün onumu bekleyeceğim :A
ilk gün iyiydi. İşi vardır ayrıca senin saatler kısıtlı olduğu için denk gelmemeniz normal :A

İnsanların gerçek fikirlerini söylemeleri daha çok hoşuma gider. Yalan söyleyip yakalanırsan birde doğruyu söylerken çaba ve zaman harcarsın. Buda iki kez zaman kaybı demek. Ortam oluştuğunda ve sana soru sorulduğunda aklındakini karşıya ilet yeterli. Yalana gerek yok.

@Hobbit dobra baya sert cevaplar veriyor :A Burayı ciddiye almış :A

Dobralık iyi mi kötü mü tartışılır :A
Yukardaki yazılardan belli etmişti :A