Hayır ama atmasa, madem beğendin bir etkileşim göster diye apronda bekliyordun. 😅 Son anda yırttı.Kötü derken? 😱 Konuya beğeni atmış onu belirttim.
Hayır ama atmasa, madem beğendin bir etkileşim göster diye apronda bekliyordun. 😅 Son anda yırttı.Kötü derken? 😱 Konuya beğeni atmış onu belirttim.
Belkide öyle yapıp editlemişimdir yıllar sonra geri gelmiş bir konuya bu yakışırHayır ama atmasa, madem beğendin bir etkileşim göster diye apronda bekliyordun. 😅 Son anda yırttı.
Sende haklısın şimdi. Bir şey diyemedim.Belkide öyle yapıp editlemişimdir yıllar sonra geri gelmiş bir konuya bu yakışır
Bu odaya girmeye cesaretin var mı? Sana soru sorsunlarÇÇGO
çok çok geçmiş olsun @Hobbit
BHND
bu kısaltmayı biliyorsun zaten
TRAN
tekirdağ rakısıyla aran nasıl
o kadarda değil ben çekinik bir insanım sorulara cevap verirken çok terliyorum bana göre değil bu durumlar ben kalabalıklara alışkın değilimBu odaya girmeye cesaretin var mı? Sana soru sorsunlar
Bunun sebebini çok iyi biliyorum. Kandırma kendinio kadarda değil ben çekinik bir insanım sorulara cevap verirken çok terliyorum bana göre değil bu durumlar ben kalabalıklara alışkın değilim
onu öğrendim sadece 👍olunca etkili olduğundan bunu verdim yoksa içimden 😍 vermekti konuyaSen öyle san
Ben muhakkak yeni olduğun için yardım gerekmiştir ondan yazmışımdır yeni üyeler ile kolay kolay iletişimim olmuyor anca forumdan nedenlerden dolayı.
Aynen, Zeyno’yu benle karıştıran oluyordu
Reaksiyon ile belirt bu fikrini diyecekken yapmışsın
O da etkilionu öğrendim sadece 👍olunca etkili olduğundan bunu verdim yoksa içimden 😍 vermekti konuya
Teşekkür ederim ☺️ÇÇGO
çok çok geçmiş olsun @Hobbit
BHND
bu kısaltmayı biliyorsun zaten
TRAN
tekirdağ rakısıyla aran nasıl
Sanmıyorum. Bunun için henüz hazır değil. Belkide hiç hazır olamayacak.Bu odaya girmeye cesaretin var mı? Sana soru sorsunlar
Bu mesajı tek bir iletide cevaplayacağım. Güzel bir geri dönüş olacaktır sana. Yani ben öyle düşünüyorum. ☺️Yüzüklerin efendisini sevmen güzel. 3 idiots bence de efsane film
Beyin yakan sorulara başlayalım artık siradanliktan uzaklaşalim. Derine inebildigin kadar inebilrsin zaten istediğim bu
İnsan varolusunda önemli biri olmak sence önemli mi? Sadece önemli biri olmak için mi yaşar?
cevaplar için teşekürlerTeşekkür ederim ☺️
Senin hakkında şu an benim için gizemlisin. Çok fazla sırrın var gibi geliyor. Yer yer daha önce konuştuğumuz birinin foruma farklı bir ad ile tekrardan üye olduğunu düşünüyorum. Biraz daha zaman geçmeli forumda. Hakkında sanal olarak birşeyler düşünmek için. Neden 22 da gidiyorsun onuda merak ediyoruz forum olarak. Bu bir sana takılma tâbi. ☺️
Tekirdağ Rakısı ile aram yoktur. Daha doğrusu; İçki, Sigara,Kumar bunların hiçbirinin benim hayatımda yeri yoktur.
Not: Tedavi sonrası doktorlarım tarafından sigara ve alkol ömür boyu yasaklanmıştır.
Ama zaten bu olay öncesindede hiçbir şekilde kullanmamışımdır. Tatlarını bilmem etmem. ☺️
Sanmıyorum. Bunun için henüz hazır değil. Belkide hiç hazır olamayacak.
Bu mesajı tek bir iletide cevaplayacağım. Güzel bir geri dönüş olacaktır sana. Yani ben öyle düşünüyorum. ☺️
Genel geçer bir konuşma mı yoksa böyle uzun uzadıya bir konuşmamı? İlki ise normal. Ben aşağı yukarı herkese cevap vermeye çalışırım.ama şu kadarına eminim seninle ilk konuşmamız bu ay içinde olmuştur
ilk mesajlaşmamız bu ay içinde olmuştur demiştim uzun uzadıya değil elbetteGenel geçer bir konuşma mı yoksa böyle uzun uzadıya bir konuşmamı? İlki ise normal. Ben aşağı yukarı herkese cevap vermeye çalışırım.
Şehir takımı tutmak iyidir ya. Herkes Trabzonspor'u tutmasın zaten. Bir anlamı kalmaz. Kolayı herkes seçer. Mühim olan zoru başarmak. Derdim/derdimiz şampiyonluk hiçbir zaman olmadı. Ama yolundan gitmek paha biçilemez. ☺️🌟
Yanlış düşüncelerde yüzüyorsun. Ama bu senin düşüncen. Derdim şampiyonluk hiçbir zaman olmadı. ☺️ Fenerbahçe/Beşiktaş/Galatasaraydan birini tutardım o zaman. ☺️ Şehrim bana yeter. Diğerleri kalsın.şu derdimiz şampiyon olmak değil kısmınıda geç herkesin derdi şampiyon olmak
şimdi sen konyayı, boluyu, malatyayı tutsan anlardımda tuttuğun takım zaten 7 kez şampiyon olmuşYanlış düşüncelerde yüzüyorsun. Ama bu senin düşüncen. Derdim şampiyonluk hiçbir zaman olmadı. ☺️ Fenerbahçe/Beşiktaş/Galatasaraydan birini tutardım o zaman. ☺️ Şehrim bana yeter. Diğerleri kalsın.
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti."şimdi sen konyayı, boluyu, malatyayı tutsan anlardımda tuttuğun takım zaten 7 kez şampiyon olmuş
o yüzden ben iddiasız bir takım tutuyorum amacım şampiyonluk değil deme bari