vah zavallı görelilerAaa burada yazıyla bukadar aktarabiliyoruz reelde daha hareketliyim buradakıde neymiş dersin
vah zavallı görelilerAaa burada yazıyla bukadar aktarabiliyoruz reelde daha hareketliyim buradakıde neymiş dersin
her türlü sebze yemeğini severim ama en çok mantarı severimEn sevdiğin yemek içecekler
Maatbanda haber uydururkan hiç zorlanmıyormusun bu hayal gücün ne zaman gelişti
bence hep kuduruktun da şimdi kendinle barışıp açıklıyorsun
konumu dağıtma.ss özelden yaz çiğdeme ama çok özel yazma sonra farketmeden seni ham yapar bu zilliYazma. Gizemli olmak istiyorum ahahahaha.
vah zavallı göreliler
Aaa öyle 2000 li ergenler gibi değil tabi terbiyeli enerjiğizher türlü sebze yemeğini severim ama en çok mantarı severimköftenin her türlüsünü severim
hayal gücüm hep genişti ilkokul 2 de bize hiakye yazdırmışlardı ben de oyuncak hayvanlarımı konuştura konuştura 6 sayfa yazmıştım sınıfta okuyunca herkes şaşırmıştı hepsi 1-1.5 sayfa yazmış çapsızlar
Göster kendini de inanalımevet taş gibi oğlanım hatta kaya
o tuhaf yer nere gııı 😱Aaa öyle 2000 li ergenler gibi değil tabi terbiyeli enerjiğizŞimdi ne terbiye kalmış en saygı
Hangi yabancı ülkede yaşamak isterdin o beni tanıyorsunda yazdığın tuhaf yerdemi yamyamların içinde kendine hemen yer bulmuşsun gerçi tam sana göre
ay hoşt senin gibi totosu açıkta gezmiyorum ben edepliyimGöster kendini de inanalım
Ben niye anlatıyormuşum geçen hafta sorsaydın ya.düşünecek ka bişi bilmiyorum sen anlat birazismin uğursuz o yhüzden iyi anlat
İnsan biraz daha yazar,o kadar hukukumuz varaşklarını içinde yaşıyordun hep içinde patlıyor bence
forumda göründüğünden daha duygusalsın bence
kimliğini gizliyorsun bu da zorluk çıkartıyor sana@cookies i reddetmekle hata yapıyorsun
Edep benim göbek adım be zerzavat kılıklıay hoşt senin gibi totosu açıkta gezmiyorum ben edepliyim
soru sor gereksiz yazılma banaEdep benim göbek adım be zerzavat kılıklı
ne hukukuİnsan biraz daha yazar,o kadar hukukumuz var
meşgul bir insanımBen niye anlatıyormuşum geçen hafta sorsaydın ya.İsmim değil nickim uğursuz.
Sana yazılmak mı allah korusunsoru sor gereksiz yazılma bana
bizim mahallenin güneyi orman kuzeyi orman gidip temiz hava alıyorum yani sana ve çiğdeme anca katlanıyorumSana yazılmak mı allah korusun
Ailenle mi yaşıyorsun
Boş zamanlarında napıyorsun İstanbul da yaşamak ayrıcalıktır,keyfini çıkarıyor musun
Entegre olamadım derken?alamanyaya entegre olamamışsın hıncını bizden çıkarıyon pisss
belli ki türkiyede pek iyi şeyler yaşamadan gitmişsinkesin harunu boynuzluyon oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?