Soru biriktiriyorum sanakız araya girip sırayı bozma donu zilli.ss geçen gün bir sincap ve 5 yavrusunun ölüm videosunu izledim sen yazınca o geldi aklıma![]()
Soru biriktiriyorum sanakız araya girip sırayı bozma donu zilli.ss geçen gün bir sincap ve 5 yavrusunun ölüm videosunu izledim sen yazınca o geldi aklıma![]()
sıvacıların üstadı
Bu hafta dolu ama diğer haftayada seni yazalım
ne diyebilirim ki eli öpülesici teyzem @Çiğdem- in baş düşmanı
dudaklarımı nerede gördün 😱
kız çiğdem bunu engellesem cevap vermesem olur muNiye bu kadar boşsun
Şaka şaka öncelikle kendini tanıt? Adını, karakter özelliklerini, medeni durumunu memleketini ve aklına gelecek her türlü bilgiyi?
Niye bu kadar takıntılı bi ruh hastası olduğunu açıkla?
Meryem'in o bozuk türkçesine rağmen hala Türkiye'de en iyi olmayacağını anladın mı? Anlamadın mı? Anlamadıysan neden?
Beyazsoya U dönüşü yapıyor diye eleştiriyordun Beren konusunda U dönüşü yapmanı aynı şekilde değerlendiriyor musun?
Vadiye neden başladın? 10 yıl nasıl katlandın? Foruma gelince neden soğudum vadiden?
Kendinden nefret ediyor musun?
Etmiyorsan neden etmiyorsum? ben olsam ederdim?
En sevmediğin özelliğin ne?
Bu yurt dışı reytingleriyle boş yere vakit kaybettim dediğin oluyor mu?
İşin mesleğin ne? Okulun yanında illa çalışıyorsundur?
cinsel tercihimi söylemem hetero ya da lgbtq forumda her tğrlüsü sakıncalıAyrıca senin bir lgbt bireyi olduğunu düşünüyorum? En iyi ihtimalle bisexual. Öyle misin?
En çok neden dolayı yalan söylersin?
Yazma. Gizemli olmak istiyorum ahahahaha.Bu hafta dolu ama diğer haftayada seni yazalım![]()
![]()
![]()
ıyyy senin hakkında düşünce yok.ss2 sene olacak artık bir ara beni de alın çapraz sorguya.
ne diyeyim ki benim gibi maziyi seviyorsunHoş geldin Emoş.Benin hakkımda ne düşünüyorsun? Uzun yorum olsun.
![]()
İlginçkız galiba forumda en çok senin hakkında bir şeyler biliyorumnalet olsun
ilkokul-ortaokul-lisede çok iyi bir arkadaşım vardı tavırlarını ona benzetiyorumo lise 1 de aydınlanmıştı yani karakteri değişmiş kendini bulmuştu sen de o zamanlarda bir şeyler yaşadın bence
![]()
kız onun ka yüzsüzü utanmazı gelmez daha foruma
Seni tanıdıktan sonra insanları soğutmamıs olursun kendinden cnmYazma. Gizemli olmak istiyorum ahahahaha.
biz yanlızca gerçekleri söyleriz