FF Sorgu Odası-Hafta 74-Sorgudaki İsim xemrexxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meral Okay'ın vefatından sonra sence Muhteşem Yüzyıl bozuldu mu?

En sevdiğin şarkı/lar neler? :X

Hangi zamanda doğacağımızı belirleyebilseydik ne zaman doğmak isterdin?

Türkiye'nin en büyük sorunu nedir?

Tabuların/Korkuların var mı?

Burada olduğu gibi özel hayatında da özgüvenli misin?

İleride kendini nerede ve nasıl görmek istiyorsun. Diyelim ki bir sabah uyandın ve 20 yıl sonrasının sabahındasın. Nasıl bir Emre var?

Foruma girdiğinden beri kendinde en çok değiştiğini hissettiğin özellikler neler?

Yeni bir yabancı diziye başlayacak olsam ne önerirdin? Birden fazla olabilir.

Muhteşem Yüzyıl İçerde olsa, Kösem Çukur mu olurdu? :F

Meryem Uzerli gibi tatlı bir kadının yaptığrdığı estetikleri nasıl buluyorsun? Estetiğe karşı biri değilim ama bana göre tatlılığını, doğallığını bozmuş...

Neden nickin xemrexxx? :F

Bugüne kadar izleyip de beğendiğin Türk dizilerinde ilk 10'un?

Cinsel kimliğin kimseyi ilgilendirmez tabi ama erkeklere de ilgi duyuyorsan bence saklama en azından forum ortamında. Bu saklanacak, kötü bir şey değil bence tabi ilgi duyuyorsan. :X

Annen ve babanla iletişimin nasıl?

Senin en son ergenliğini görmüştüm facebook'ta, güncel bir fotoğrafını atmayı planlamıyor musun forumda. :X

ne diyeyim ki 5 harf : t-r-o-l-l :X

gerçek hayattaforumdaki gibi siyasi fikirlerini anlatmıyorsun bence yoksa hewaller öper seni , sosyal medyada farklı isimlerle hesabın vardır :A

gizli parlakçısın ; parlak zevkin foruma pek uymuyor ama:A
Parlakçılık akımının karşısındayım sonuna kadar :A

o tuhaf yer nere gııı 😱
akdeniz kıyısnda herhangi yeşil bir yer olabilir ya da kanada -norveç falan

sen mi terbiyelisin😱
Aaa Beni ne kadar tanıyorsun konusunda tuhaf bir seçtiğin ülke işte adını aklımda tutamam :A :A :A

Yeşillik doğa mantar , Ot yiyecekler senin aradın hayat bizim köyde maatbanı kapatıp emekli olunca gel sana bir kulube yapalım dağlık tarafta miss gibi yaşa ayoll :A :A :A

Yarın 19:00 demiş evet :F :F :F

2012 de olana baktım korku filmi gibiymiş ve sankı devam serisi çekiyormuşuz gibi hissediyorum şuan bir ürperiyorum bu konudaykan :A :A :A @xemrexxx
Ben 2014'te girmiştim bir kez, şu anda vaktim yok uğraşamam :A Bir gün temelli dönersem girerim yeniden :A

2 kelimeyle: angara bebesi :X

senin düşününce şu ankara havalarında oynayanlar geliyor iyi de oynarsın bence :X
şunu açayım da oyna @Çiğdem- sen de eşlik et:A

ergenliğin uzun ve zorlu geçmiş bence o yüzden biraz daha olgunsun şimdi :X
İnsan sarrafı olmaya soyundum diyorsun yani :A Eh fena değilsin diyelim, yaklaştın. :A

Foruma ilk geldiğim zamanlar bazı muhabbetlerimiz ergenceydi :F

E olgunlaştık artık tabii, normaldir, yaşımız geldi 24'e :D Yaşadığın şeylerden ders çıkarıp tecrübe kazanıyorsun, onlar da ister istemez olgunlaştırıyor seni.

Ben 2014'te girmiştim bir kez, şu anda vaktim yok uğraşamam :A Bir gün temelli dönersem girerim yeniden :A
Aaa şu son 2-3 gündür bildirimlerin çoğu gelmiyor bunu şuan tesadüfen gördüm ama öyle tesadüfen gördüklerim çok oldu mesala mesaj ayzanada bildirimin gelmemiş bir çok konuda şu 2-3 gündür gelmiyor :A :A :A

Aaa şu son 2-3 gündür bildirimlerin çoğu gelmiyor bunu şuan tesadüfen gördüm ama öyle tesadüfen gördüklerim çok oldu mesala mesaj ayzanada bildirimin gelmemiş bir çok konuda şu 2-3 gündür gelmiyor :A :A :A
Forumda en çok senin bildirimin trafiğin vardır, arada böyle tutukluklar yapması normal. :A Gözden de kaçanlar oluyordur illa ki, insanız hepimiz sonuçta :A

Forumda en çok senin bildirimin trafiğin vardır, arada böyle tutukluklar yapması normal. :A Gözden de kaçanlar oluyordur illa ki, insanız hepimiz sonuçta :A
Hhaha Aaa vlla ona çok dikkat ediyorum gelince hepsini adres çubuğuna sıralaıyorum önce o sırada bir de yeni konusma çıkınca ortalık karışıyor :F Yavas yavas hepsine bakıyorum ama bana ulaşanları tabi şu beşiktaşın kıvanc konusunda da bildirimler gelmemiş konuya girince gördüm :F

Aaa 4 ü bulduk yine hadi sende dinlen daha iyi olursun umarım cicili bicili rüyalar
:bhr::bhr::bhr:

Hhaha Aaa vlla ona çok dikkat ediyorum gelince hepsini adres çubuğuna sıralaıyorum önce o sırada bir de yeni konusma çıkınca ortalık karışıyor :F Yavas yavas hepsine bakıyorum ama bana ulaşanları tabi şu beşiktaşın kıvanc konusunda da bildirimler gelmemiş konuya girince gördüm :F

Aaa 4 ü bulduk yine hadi sende dinlen daha iyi olursun umarım cicili bicili rüyalar
:bhr::bhr::bhr:
Cicili bicili rüyalar sana da. :bhr: Yarın akşam görüşmek üzere. :Z

sıvacıların üstadı :X şaka bir yana gerçek hayatta şöyle 5-6 kişilik bır sıva grubun var gibi onlarla basket oynamayı (farklı bir spor da olabilir) seviyorsun

kadınlar konusunda pek becerikli değilsin gerçi tipini de bilmiyoruz belki tipten kotarıyorsundur :A tipini bilmediğim için gözümde @bazinga nın daha sosyal versiyonu canlanıyor
Vay kanka sen 2013'te kalmışsın :A
2013'de olsa doğruydu cevap :D

Forumun en eğlenceli üyesisin ama niye sorgu odaların morg havasında geçiyor ayoll :A :A :A @xemrexxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...