Elizabeth biz safiye Sultan'ın bir numaralı dostudurİkincisine de cevap vermek zorundsın![]()
Parlakçılık akımının karşısındayım sonuna kadarne diyeyim ki 5 harf : t-r-o-l-l
gerçek hayattaforumdaki gibi siyasi fikirlerini anlatmıyorsun bence yoksa hewaller öper seni , sosyal medyada farklı isimlerle hesabın vardır![]()
gizli parlakçısın ; parlak zevkin foruma pek uymuyor ama![]()
Aaa Beni ne kadar tanıyorsun konusunda tuhaf bir seçtiğin ülke işte adını aklımda tutamamo tuhaf yer nere gııı 😱
akdeniz kıyısnda herhangi yeşil bir yer olabilir ya da kanada -norveç falan
sen mi terbiyelisin😱
Soracam gece yatmadan, nasılsa 1 gün sonra cevap veriyor.
Yarın 19:00 demiş evetSoracam gece yatmadan, nasılsa 1 gün sonra cevap veriyor.![]()
Ben 2014'te girmiştim bir kez, şu anda vaktim yok uğraşamamYarın 19:00 demiş evet![]()
![]()
2012 de olana baktım korku filmi gibiymiş ve sankı devam serisi çekiyormuşuz gibi hissediyorum şuan bir ürperiyorum bu konudaykan![]()
![]()
@xemrexxx
İnsan sarrafı olmaya soyundum diyorsun yani2 kelimeyle: angara bebesi
senin düşününce şu ankara havalarında oynayanlar geliyor iyi de oynarsın bence
şunu açayım da oyna @Çiğdem- sen de eşlik et
ergenliğin uzun ve zorlu geçmiş bence o yüzden biraz daha olgunsun şimdi![]()
Aaa şu son 2-3 gündür bildirimlerin çoğu gelmiyor bunu şuan tesadüfen gördüm ama öyle tesadüfen gördüklerim çok oldu mesala mesaj ayzanada bildirimin gelmemiş bir çok konuda şu 2-3 gündür gelmiyorBen 2014'te girmiştim bir kez, şu anda vaktim yok uğraşamamBir gün temelli dönersem girerim yeniden
![]()
Forumda en çok senin bildirimin trafiğin vardır, arada böyle tutukluklar yapması normal.Aaa şu son 2-3 gündür bildirimlerin çoğu gelmiyor bunu şuan tesadüfen gördüm ama öyle tesadüfen gördüklerim çok oldu mesala mesaj ayzanada bildirimin gelmemiş bir çok konuda şu 2-3 gündür gelmiyor![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa vlla ona çok dikkat ediyorum gelince hepsini adres çubuğuna sıralaıyorum önce o sırada bir de yeni konusma çıkınca ortalık karışıyorForumda en çok senin bildirimin trafiğin vardır, arada böyle tutukluklar yapması normal.Gözden de kaçanlar oluyordur illa ki, insanız hepimiz sonuçta
![]()
Cicili bicili rüyalar sana da.Hhaha Aaa vlla ona çok dikkat ediyorum gelince hepsini adres çubuğuna sıralaıyorum önce o sırada bir de yeni konusma çıkınca ortalık karışıyorYavas yavas hepsine bakıyorum ama bana ulaşanları tabi şu beşiktaşın kıvanc konusunda da bildirimler gelmemiş konuya girince gördüm
Aaa 4 ü bulduk yine hadi sende dinlen daha iyi olursun umarım cicili bicili rüyalar
![]()
Vay kanka sen 2013'te kalmışsınsıvacıların üstadışaka bir yana gerçek hayatta şöyle 5-6 kişilik bır sıva grubun var gibi onlarla basket oynamayı (farklı bir spor da olabilir) seviyorsun
kadınlar konusunda pek becerikli değilsin gerçi tipini de bilmiyoruz belki tipten kotarıyorsundurtipini bilmediğim için gözümde @bazinga nın daha sosyal versiyonu canlanıyor
Sen de yeni döndünVay kanka sen 2013'te kalmışsın
2013'de olsa doğruydu cevap![]()
Nesi morg Hogatha 8. Sayfaya gidiyoz genelde 12-15 sayfada bitiyor;
Millete geç dönüyorn ve soğuk dönüyon Şefimiz memnun değilmişNesi morg Hogatha 8. Sayfaya gidiyoz genelde 12-15 sayfada bitiyor;hem iki kere girdim sorgu odasına ikisinde de çalışıyordum
![]()