- Reaksiyon puanı
- 59,518
- Puanı
- 1,060
Toplamda 14 soru sormuşum, cevaplarımı da aldım, daha ne sorayım
Toplamda 14 soru sormuşum, cevaplarımı da aldım, daha ne sorayım
Ne istiyorsan sor mantık arama @xemrexxx sonuctaToplamda 14 soru sormuşum, cevaplarımı da aldım, daha ne sorayım![]()
Enerjim yok ama denerim
Aaa zaten deniz feneri gibi bir benim enerjim düşmüyor sağlık ölüm olmadıkçaEnerjim yok ama denerimSaçmalamak bedava
Sorgu odası olayı eskiden daha güzeldi sanki, kimse kimsenin naptığıyla ilgilenmiyor pek artıkHerkesin derdi, stresi kendine yetiyor, gittikçe mutsuz ve hissizleşiyoruz
Herkesde karamsarlık havası hakim
![]()
O konuda eline su dökemeyiz zaten canım, forumun neşe ve enerji kaynağı sensinAaa zaten deniz feneri gibi bir benim enerjim düşmüyor sağlık ölüm olmadıkça![]()
Aaa inşO konuda eline su dökemeyiz zaten canım, forumun neşe ve enerji kaynağı sensinBu şen şakrak ve eğlenceli hallerin hiç bozulmasın
![]()
Sorumu unutma @xemrexxx bir kaç tane daha soralımEn sevdiğin abur cuburlar neler içimden bir ses çocuklardan daha çok abur cubur sevdiğini söylüyor![]()
![]()
Ve sakız çiğnemeyi severmisin sankı 2000 li yıllardakı o sakız modası kayboldu![]()
Meşgulüm bu ara eve geldiğimde foruma giremiyorum. Ofiste de çok kalamıyorum.
Pazar akşamı kapanıyor kapandıktan sonra sormaya gelirsen kapı kilitli oklava bekler sadece burada seniMeşgulüm bu ara eve geldiğimde foruma giremiyorum. Ofiste de çok kalamıyorum.Odaklanmam lazım soru için o yüzden uygun vakit bekliyorum.
Bu gece olabilir, bakalım görelim.
![]()
Büyük bir ördek vardı 3 tane de yavrusu en sevdiğim oyuncak oyduEn sevdiğin oyuncağın neydi çocukkan ve isteyip alamadın var mı@xemrexxx
Çikolatalı her şeyi severimEn sevdiğin abur cuburlar neler içimden bir ses çocuklardan daha çok abur cubur sevdiğini söylüyor![]()
![]()
Ve sakız çiğnemeyi severmisin sankı 2000 li yıllardakı o sakız modası kayboldu![]()
Büyük ihtimalle şudur bende vardı leğende yüzdürüyordukBüyük bir ördek vardı 3 tane de yavrusu en sevdiğim oyuncak oydu
Aynen buBüyük ihtimalle şudur bende vardı leğende yüzdürüyorduk![]()
![]()
![]()
İnsallah kisa soru sorar da sorunun sonunu okurken başını kaçırmam
Amann öyle diyince sana acıdım şimdi ben gideyimİnsallah kisa soru sorar da sorunun sonunu okurken başını kaçırmam![]()