FF Sorgu Odası-Hafta 74-Sorgudaki İsim xemrexxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne istiyorsan sor mantık arama @xemrexxx sonucta :A :A :A
Enerjim yok ama denerim :A Saçmalamak bedava :A

Sorgu odası olayı eskiden daha güzeldi sanki, kimse kimsenin naptığıyla ilgilenmiyor pek artık :A Herkesin derdi, stresi kendine yetiyor, gittikçe mutsuz ve hissizleşiyoruz :A Herkesde karamsarlık havası hakim :A

Enerjim yok ama denerim :A Saçmalamak bedava :A

Sorgu odası olayı eskiden daha güzeldi sanki, kimse kimsenin naptığıyla ilgilenmiyor pek artık :A Herkesin derdi, stresi kendine yetiyor, gittikçe mutsuz ve hissizleşiyoruz :A Herkesde karamsarlık havası hakim :A
Aaa zaten deniz feneri gibi bir benim enerjim düşmüyor sağlık ölüm olmadıkça :F

Aaa zaten deniz feneri gibi bir benim enerjim düşmüyor sağlık ölüm olmadıkça :F
O konuda eline su dökemeyiz zaten canım, forumun neşe ve enerji kaynağı sensin :A Bu şen şakrak ve eğlenceli hallerin hiç bozulmasın :bhr:

O konuda eline su dökemeyiz zaten canım, forumun neşe ve enerji kaynağı sensin :A Bu şen şakrak ve eğlenceli hallerin hiç bozulmasın :bhr:
Aaa inş :bhr: Hayat üzülmeye deyecek kadar uzun değil Aaa işte yazı beklerken bitti bile yine geliyoruz kışa sonra oda bitip hemen yaz gelecek öyle öyle ömür tüketiyoruz :A

En sevdiğin abur cuburlar neler içimden bir ses çocuklardan daha çok abur cubur sevdiğini söylüyor :A :A :A

Ve sakız çiğnemeyi severmisin sankı 2000 li yıllardakı o sakız modası kayboldu :F
Sorumu unutma @xemrexxx bir kaç tane daha soralım :A :A :A

Atari ile büyüyen çocuklardansın sende en sevdiğin bir kaç oyununu söyle bakalım :A

Meşgulüm bu ara eve geldiğimde foruma giremiyorum. Ofiste de çok kalamıyorum. :A Odaklanmam lazım soru için o yüzden uygun vakit bekliyorum. :A Bu gece olabilir, bakalım görelim. :A
Pazar akşamı kapanıyor kapandıktan sonra sormaya gelirsen kapı kilitli oklava bekler sadece burada seni :A :A :A

Büyük bir ördek vardı 3 tane de yavrusu en sevdiğim oyuncak oydu
Büyük ihtimalle şudur bende vardı leğende yüzdürüyorduk :F :F :F
Amysh-4-adet-tak-m-Bebek-Banyo-K-k-sar-rdek-Sondaj-K-sma-ocuklar-Suda.jpg_640x640.jpg

Konuşan papağanın varmıydı şu mavilinin aynısı vardı bende :A Sen ne diyorsan tekrar ediyordu :F @xemrexxx
pp1-eia.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...