Eskilerde kaldın.Daha yenilerden en son izlediğin, beğendiğin yok mu.
![]()
gergedanum bir başka
Eskilerde kaldın.Daha yenilerden en son izlediğin, beğendiğin yok mu.
![]()
gergedanum bir başka
pek sevmezdim ama favori rengim mavi olduğu için maviliyi destekliyim
yerliler tolga sarıtaş-aras bulut- metin akdülgerSevdiğin dizi oyuncuları işte senin sevdiklerin otomatik olarak Hanzo oluyor![]()
![]()
![]()
forumdayık la başka nedeni mi var etiketlemenin herkes konu dışına dizi yorumlarına ya da reyting haberlerine girmiyor birilerinin bilmesini- gülmesini istiyorsan etiketlicen![]()
ana fikre odaklan forumda binlerce konu var bir şey diyorsam insanlar da bilsin diye etiketliyorumYalnız sen laf soktuğunda ve elem keder kustuğunda da etiket yapıyorsun![]()
ana fikre odaklan forumda binlerce konu var bir şey diyorsam insanlar da bilsin diye etiketliyorum![]()
Hayatim biz laf sokmayiz gerçekleri pat pat yüzüne vurur uz hakedeninLaf sokmanı niye bilsin ki insanlar?
Laf soktuğunu bilince kendini iyi mi hissediyorsun?
Hayatim biz laf sokmayiz gerçekleri pat pat yüzüne vurur uz hakedenin![]()
Dayanaksız laf atmak senin işin herkesler biliyorLaf sokamadığını mı düşünüyorsun?
Hem gerçekler senden ibaret mi sence? Ne kadar doğru kaynaksın?
Dayanaksız laf atmak senin işin herkesler biliyor![]()
Cevapladigim soruyu sorarak itham ettiğin şeyi yapmanCanım beni boş ver. Benim yaptığım giderleri bilen biliyor zaten. Kurduğum suikastlar burdan uzun diyarlara yol olur. Şuan senden bahsediyoruz
Harbi Meryem'in botoksları ile ilgili ne düşünüyorsun. Esra güzel sormuş o soruyu![]()
Cevapladigim soruyu sorarak itham ettiğin şeyi yapmanbir de arzu bile olamicakken kendini Merve aksak sanman güldürdün akşam akşam see you tatlım
![]()
İnsanlar senin seviyene düşüp de cevap vermediği için kendi kendine konuşuyorsun bir de bununla övünüyorsun vah vahCanım itiraflarda görüyoruz. Hala kurduğum tezgahlar konuşuluyor. Farkı Ben ama Merve Aksak değil Ender Argun olmayı tercih ederim.😎
İnsanlar senin seviyene düşüp de cevap vermediği için kendi kendine konuşuyorsun bir de bununla övünüyorsun vah vah)) yarışma baslicak sana iyi hayaller
) sorgu odası ile ilgili soruların varsa sor yoksa konumu eleminle kirletme
![]()
Canım senin problemlerini sorguluyoruz işte? Hayal alemini vs?
Bak ne güzel sorular sordum sana. Bu etiket mevzusu cidden büyük sorundu. Bu konuda kendini bilgi merkezi ilan edip o şekilde davrandığını bilmiyordum öğrendim. İyi oldu.
Ayrıca bu hayal alemi ve görmek istediğin gibi görme hallerini ayriyetten sorgulayacagim. Zaman geniş atladığım falan sanma.😉
Benim sana ne elemim olabilir ki? Yazdığın her mesela hee hee deyip geçiyor herkes. Senin dışında inanan yok o bilgilere mesajlara.![]()
@xBUGRAx a inat yakın olmasın diye en sevdiklerini dememişsin Gergedan ve Katır Surat en sevdiğin iki dizi hayvanalr alemi gibi gerçi
Aaa Hanzo demiyeyim diye sevmeye başladığım türkleri saymış bilerekyerliler tolga sarıtaş-aras bulut- metin akdülger
yabancı: ed westwick- jack falehlee- richard madden