Tabisi de muhteşem seni hadsiz o nasıl kıyaslama .ss
Tabisi de muhteşem seni hadsiz o nasıl kıyaslama .ss
Hanzo derken senin tanımına uyanlar mi yoksa gerçek hanzolar miEn sevdiğin 3 türk hanzo ve 3 yabancı hanzo oyunculardan![]()
![]()
![]()
Sevdiğin dizi oyuncuları işte senin sevdiklerin otomatik olarak Hanzo oluyorHanzo derken senin tanımına uyanlar mi yoksa gerçek hanzolar mi![]()
Aaa bunu bir kaç defa @xemrexxx i savunarak ben açıklamıştım ben geldim geleli bu böyle ondan sonrada sanırım en çok bunu yapan benim yanı güldürüyle alakası yok çünkü 2014 -2015 döneminde öyle bir şey yoktu millet görsün katılsın amaçİnsanları bu kadar çok niye etiketliyorsun?
Etiket yapınca kendini haklı mı buluyorsun yoksa haklı göstermek gibi bi huyun mu var?
Zaten senin mesaja gülen güler gülmeyen gülmez. Etiket yaparak rahatsız ettiğini düşünmüyor musun?
Birilerinin sana güldürdü yada beğeni atması çok mu önemli?
Onlar sana beğeni güldürdü atınca mutlu mu oluyorsun?
Sence başkalarının fikirleri seni haklı göstermek için ne kadar önemli?
Kısaca bana neden devamlı konuyla alakasız kişileri etiket yaptığının psikolojisini anlat.
@Çiğdem- en çok etiket yiyen sen olarak seninde bu konuda fikrini alalım![]()
Ben içindeki düşünceni biliyorumTabisi de muhteşem seni hadsiz o nasıl kıyaslama .ss
kaliteli sorularımı bu paçavraya harcayamam
Zırlamaya başlar onun ağlamasıyla uğraşamayız sorkaliteli sorularımı bu paçavraya harcayamam![]()
gebersin amanZırlamaya başlar onun ağlamasıyla uğraşamayız sor![]()
![]()
![]()
Yemin
Yer gök aşk
LAle devri
Gergedan kadını bayıla bayıla izliyorduEskilerde kaldın.Daha yenilerden en son izlediğin, beğendiğin yok mu.
![]()
KösemEskilerde kaldın.Daha yenilerden en son izlediğin, beğendiğin yok mu.
![]()
O sorsa nolur sormasa nolurZırlamaya başlar onun ağlamasıyla uğraşamayız sor![]()
![]()
![]()
Kim kimi kıskanıyor anlamadımhavan batsın diyorumbence i @denizz19 kıskanıyor
![]()
pek bir şey bilmiyorum hakkında ama niye gezmeyi sevdiğini merak ettim forumda pek fazla kimsede olmayan bir özellik
İsteyipte yapamadığın veya alamadığın veya isteyip arzu edip ulaşamadığın şey nedirneyse kaknemler yarın 19:00 da görüşmek üzere @sokak sanati gibi soru sorucam diyip kaçmayın hepinizden soru bekliyorum@Çiğdem- bunağı ilk günden 7 sayfa neredeyse allah bereket versin
@mrt-06 @Bully @ozgur2113 @dizi kolik @Yiğitt @cookies @MelankoliK @gözlemci @ozmoturk
forumdayık la başka nedeni mi var etiketlemenin herkes konu dışına dizi yorumlarına ya da reyting haberlerine girmiyor birilerinin bilmesini- gülmesini istiyorsan etiketlicenİnsanları bu kadar çok niye etiketliyorsun?
Etiket yapınca kendini haklı mı buluyorsun yoksa haklı göstermek gibi bi huyun mu var?
Zaten senin mesaja gülen güler gülmeyen gülmez. Etiket yaparak rahatsız ettiğini düşünmüyor musun?
Birilerinin sana güldürdü yada beğeni atması çok mu önemli?
Onlar sana beğeni güldürdü atınca mutlu mu oluyorsun?
Sence başkalarının fikirleri seni haklı göstermek için ne kadar önemli?
Kısaca bana neden devamlı konuyla alakasız kişileri etiket yaptığının psikolojisini anlat.
@Çiğdem- en çok etiket yiyen sen olarak seninde bu konuda fikrini alalım![]()
senaryolarımı geliştirmek isterdim bir türlü fırsat olmuyorİsteyipte yapamadığın veya alamadığın veya isteyip arzu edip ulaşamadığın şey nedir![]()
gezerken geberesice.ssKim kimi kıskanıyor anlamadım![]()
Ayrıca sen kendi hakkında ne düşünüyorsun diye sordum niye benim hakkımdkai düşüncelerini koydun ortaya.A
Gezmezsek olmaz , Benim için yemek yemek neyse gezmekte odur![]()