FF Sorgu Odası-Hafta 74-Sorgudaki İsim xemrexxx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi aslında çok düşünmek istemiyorum psikolojim bozulur sonra:A

neyse forumda çok şenşakraksın bence gerçek hayatta o ka değilsin @sokak sanati gibi depresif değilsind ir forumdakinin %70 diyelim :X ondan sonra bence 2 ya da 3 çok iyi kız arkadaşın var, babanla daha iyi anlaşıyorsun :X sana bu ka çok bile

Şimdiden kudurmuş bana laf sokmaya çalışıyor @Çiğdem- :A
Soruları mı cevapla sen boş yapma:A

Biraz kendini tanıtır mısın biyografini detaylı bir şekilde öğrenelim? :X

Benim hakkımda ne düşünüyorsun sorusunun mucidi benim hakkımda ne düşünüyorsun? :A:F
adım emre 25 yaşındayım istanbuldan katılıyorum izmirde üniyi okudum (medya ve iletişim) şimdi kadıköyde çalışıyorum yüksek lisans yapıyorum. ben dahil 3 kardeşiz en büyükleriyim. ortanca kardeşim izmirde okuyor (makine) küçük olan bu sene üniye başlıcak. lise 1 den beri böyle internet sitelerinde aktifim.

sarışın ya da esmer seviyorum öyle peynir gibi beyazları hiç sevmem

evlenmeyi pek düşünmüyorum :A

genelde sessiz biriyim samimi olduğum kişilerin yanında tam tersiyim sabaha ka susmam :X o kişilerin sayısı da 5-6 :X

senin hakkında ne düşüneyim parlakçısın bence forumdaki diğer dişilere göre kendine daha çok dikkat ediyorsun.bence sık sık gelgitlerin oluyor hayatta.

şimdi aslında çok düşünmek istemiyorum psikolojim bozulur sonra:A

neyse forumda çok şenşakraksın bence gerçek hayatta o ka değilsin @sokak sanati gibi depresif değilsind ir forumdakinin %70 diyelim :X ondan sonra bence 2 ya da 3 çok iyi kız arkadaşın var, babanla daha iyi anlaşıyorsun :X sana bu ka çok bile
Aaa burada yazıyla bukadar aktarabiliyoruz reelde daha hareketliyim buradakıde neymiş dersin :F :F :F

@xemrexxx nin konuk olduğunu görünceki bir kaç saniyelik tepkim :A
Ekli dosyayı görüntüle 61189
ilk 2 haberi bu haberler kaplamış öne çıkan haberlerimizde :A:A

İnsanların bhnd sorularına cevaplarını merak ediyorum :A

Benim soru sorma alışkanlığım yok.
Kolay gelsin :A Belki buraya takılıp @serhatt a az laf atarsın :A:A
kız zaten dış mihraklar kötüdür hakkında yorum yapmayayım bence de:A

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :A
bu yaşına ka ne yaşadı da böyle total oldu diye düşünüyorum deniz marulunu sosyal medyadan az biraz tanıyıp nedenini çözüyorum AMA sen pek anlaşılmıyorsun :A

etrafında seninle aynı hobilere-zevklere sahip fazla kimse yok bence
hiçbir sosyal hesabını bilmediğim için uzatktan bu ka :A

bu yaşına ka ne yaşadı da böyle total oldu diye düşünüyorum deniz marulunu sosyal medyadan az biraz tanıyıp nedenini çözüyorum AMA sen pek anlaşılmıyorsun :A

etrafında seninle aynı hobilere-zevklere sahip fazla kimse yok bence
hiçbir sosyal hesabını bilmediğim için uzatktan bu ka :A

Doğru valla nasıl tahmin ettin. :A

Bu arkadaşı daha yakından tanımak istiyordum ben de iyi oldu :A Klasik soruyla başlayayım ben de, benim hakkımda ne düşünüyorsun @xemrexxx melunu :D
2 kelimeyle: angara bebesi :X

senin düşününce şu ankara havalarında oynayanlar geliyor iyi de oynarsın bence :X
şunu açayım da oyna @Çiğdem- sen de eşlik et:A

ergenliğin uzun ve zorlu geçmiş bence o yüzden biraz daha olgunsun şimdi :X

BHND diyerek başlayalım :A
kız galiba forumda en çok senin hakkında bir şeyler biliyorum :A nalet olsun :(

ilkokul-ortaokul-lisede çok iyi bir arkadaşım vardı tavırlarını ona benzetiyorum :X o lise 1 de aydınlanmıştı yani karakteri değişmiş kendini bulmuştu sen de o zamanlarda bir şeyler yaşadın bence :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...