İyyy o pembe saçlarıyla ciddi cevap bekliyorBHND? (Ciddi cevap ver. ) @xemrexxx
İyyy o pembe saçlarıyla ciddi cevap bekliyor
Ay neyse sende de birtakım sorunlar var ama çözemedim diğerlerini anlamak kolaydı sanki fazla kırılgansin; hayatta bir şey için yarışmayı seviyorsun zevk alıyorsun bundan ; ailevi konularda bir şey diyemem bilgim yok çünkü
İzmir ekonomi üniversitesi de okudumÜniversiteyi nerede okudun? İzmir diye kalmış aklımda, İstanbul'u bırakıp İzmir'e gelmek nasıl oldu? Ben tam tersini düşünüyorum. @xemrexxx
İzmir ekonomi üniversitesi de okudum
Galatasaray üniversitesi olmasını çok istiyordum o olmazsa şehir dışı yazarım dedim İzmir'i yazdım pişman mıyım evet ama üni ile alakalı değil İzmir bnm isim için ( medya ve iletişim ) İstanbul'a göre çok geride olduğu için
Triseksüelim
3.SIRADA
Açık konuşalım, biseksüel misin?
@mrt-06 ın sorularından biraz mahrum kalmana üzüldünmü sevindinmiSeks hayatında kaçıncı planda?
İyy o mendebur gününü görecek az soru sordu.ss@mrt-06 ın sorularından biraz mahrum kalmana üzüldünmü sevindinmi
Atacanın yokluna denk geldi ama son haftalardakı konuk oranlarına göre bence gayet iyi geçti @mrt-06İyy o mendebur gününü görecek az soru sordu.ss
Aaa ilk 2 hafta dolu senide sıraya yazalım cnmEvet, biraz kırılganım,reelde bunu belli etmemeye çalışsamda hep çuvallarım. İlk kayıt olduğumda tam bir tv manyağıydım, kanal kurma hayallerim falan vardı (Yıldızlar için kafanı ütüleyip duruyormuşum şimdi düşündümde ) Ama şimdi ne tv izliyorum ne de öyle bir hevesim var, yine de senaryo bölümüne tamamen ara vermek istemiyorum. MS'de de yabancı şarkıları foruma sevdirmek için katılıyorum ama olmuyor, vakit ayıramıyorum ondandır. Yaşım bazen alay konusu oluyordu ama forumda büyüdüm diyebilirim.
Haftaya konuk var mı sırada? Belki ben katılırım @Çiğdem-
İdare eder soru sormayanlarin karısı senin gibi kocası @serhatt gibi olsun inşallah @Menes tam kanını dondurmalık beddua ettimEvet son görüşlerin memnun kaldın mı @xemrexxx
Aaa @MEnes sormadı değil mi ayıp etmişİdare eder soru sormayanlarin karısı senin gibi kocası @serhatt gibi olsun inşallah @Menes tam kanını dondurmalık beddua ettim