FF Sorgu Odası-Hafta 73-Sorgudaki İsim dreamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence aşk olmadan pek bir önem arz etmiyor. Hayatımda da fazla bir önemi yok şu an aşık olmadığım için. :A Ama diyeceksin ihtiyaç falan diye o zaman bence 4×4'lük olmaz. Hiç böyle bir soru cevaplamamıştım inşallah pot kırmamışımdır. :F

İnsan bir kuş misali uçmalı, diğer kuşlarla da uyum içinde olmalıdır. Kuğuların V şeklinde hareket etmesi gibi... Barış içinde yaşamak da bunu gerektirir.
@mrt-06 deneme yazdık o kadar. :A

Senaryolarının hepsi de belli bir çıtanın üzerindeydi şu ana kadar. :D Seninle de GF ile konuşmaya başladık Tv bölümünde aktif olmadığım için. :Z Nickinin anlamını da hep merak etmişimdir. :F
Teşekkürler. :D Aslında rastgele yaptığım bir isimdi ama Osmanlı'da dil sürçmesi ve ayak kayması anlamına geliyormuş. :A

Bence aşk olmadan pek bir önem arz etmiyor. Hayatımda da fazla bir önemi yok şu an aşık olmadığım için. :A Ama diyeceksin ihtiyaç falan diye o zaman bence 4×4'lük olmaz. Hiç böyle bir soru cevaplamamıştım inşallah pot kırmamışımdır. :F

İnsan bir kuş misali uçmalı, diğer kuşlarla da uyum içinde olmalıdır. Kuğuların V şeklinde hareket etmesi gibi... Barış içinde yaşamak da bunu gerektirir.
Aynı düşünüyoruz. :ok:

Yazdığın da bir deneme konusu olmuş eline sağlık. @xBUGRAx sen de bunun resmini çiz bakıyım. :A

Çok güzel örneklendirmişsin. :A

Aynı düşünüyoruz. :ok:

Yazdığın da bir deneme konusu olmuş eline sağlık. @xBUGRAx sen de bunun resmini çiz bakıyım. :A

Kaldırdım boya kalemlerimi. :A:A

Evet Andrewli olan :A
images
Bunun Kertenkele olan ilk serisi iyiydi ama 2.serisi çok kötüydü :(

Tobeyli 3 seri efsane :bhr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...