Aşkım noktayı koydu, @sokak sanati yılanı yine boynunun ölçüsünü aldı. Ölçü ala ala ortada kaldı
@dreamy İsmailcim sen ve @serhatt çok yakışırsınız, düşünün.![]()
Çocuk seni terk etti sen hala aşkım diyon ne yüzsüz oldun sen
Aşkım noktayı koydu, @sokak sanati yılanı yine boynunun ölçüsünü aldı. Ölçü ala ala ortada kaldı
@dreamy İsmailcim sen ve @serhatt çok yakışırsınız, düşünün.![]()
Seninde hassas noktan Aserat bundan sonra kullanırım bunu iyi.![]()
Ayrıyız da demiş ama,ben konuşma konusunda ciddiyim !Ben tam onu düşünüyordum aslında, baksana yukarıda Billy bana mesaj yollamış. Forumda çok çok yakışıklı biri olsa da Yiğit'ten başkasına bakmam demiş. Ne yapayım ben şimdi?![]()
Sen hornete falan git burda ciddi ilişki bulamazsın.Ayrıyız da demiş ama,ben konuşma konusunda ciddiyim !
Yine cümleleri çarpıtma çabaların.Orta malı mı olduğunu düşündün?
Yanlış anladın sen beni![]()
Olmazsa başkasından hamile kalıp çocuk Yiğitten derim başka çare kalmadıÇocuk seni terk etti sen hala aşkım diyon ne yüzsüz oldun sen@serhatt hamile kal zorla masaya oturt başka türlü olmayacak
![]()
O kadar da düşmedikSen hornete falan git burda ciddi ilişki bulamazsın.![]()
Forumun en sevmediğim yanları kişisel düşüncelere/tercihlere bazen saygı duyulmaması. Bir de müzik bölümünün Tv bölümünden hep geride kalması.Forumun en sevmediğin yanları neler?
Forumda canını sıkan bir olay oldu mu?
Türkçeyle resmin ne alakası var?Ay sorma fıkra ve şiir resmi çizdirdiler ne anladın, verdiği mesaj ne diye.![]()
Türkçeyle resmin ne alakası var?Sen kaçıncı sınıftaydın?
![]()
Bence aşk olmadan pek bir önem arz etmiyor. Hayatımda da fazla bir önemi yok şu an aşık olmadığım için.Seksin hayatındaki önemi nedir?
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşçesine" sözü hakkında kısa bir deneme yazabilir misin rica etsem?
Andrew olanlıyı diyorsun sanırım yeni yağılan ergeni demiyorsundur inşEn sevdiğim 3 yabancı diziyi sıralayayım:
Game of Thrones
The Walking Dead
How to Get Away With Murder
Filmler:
Titanik
İnanılmaz Örümcek Adam ( Yeni nesil örümcek adam @mrt-06)
Esaretin Bedeli
Geç olsun güç olmasın. Benim hakkımda neler düşünüyorsun?@dreamy
Evet Andrewli olanAndrew olanlıyı diyorsun sanırım yeni yağılan ergeni demiyorsundur inş![]()
![]()
Tabi Tobeyli seri başka![]()