FF Sorgu Odası-Hafta 73-Sorgudaki İsim dreamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes mutluluğa engel olmaya çalışıyor? Nedir bu insanların dışardan gördüğü baskılar.:(

@Yiğitt ile ayrıyız ama forumda ondan başkasına bakmam @sokak sanati artık alış bu duruma. :A @dreamy i görmedim çok yakışıklı biri olabilir ancak olgun bear olmadıkça bakmam. :A @dreamy sende fazla yüz göz olma sokak kedisiyle yarında sana @Yiğitt i ayarlamaya çalışır böyle dengesiz biri. :A

@Yiğitt ile ayrıyız ama forumda ondan başkasına bakmam @sokak sanati artık alış bu duruma. :A @dreamy i görmedim çok yakışıklı biri olabilir ancak olgun bear olmadıkça bakmam. :A @dreamy sende fazla yüz göz olma sokak kedisiyle yarında sana @Yiğitt i ayarlamaya çalışır böyle dengesiz biri. :A

Tam beni tarif etmişsin :Z
Yok @serhatt ile @Yiğitt olacak sama da bu kara kuru @dreamy kaldı :A

Firdevs hanım taktiklerini becereceğim kısmetse:A

Aşkım noktayı koydu, @sokak sanati yılanı yine boynunun ölçüsünü aldı. Ölçü ala ala ortada kaldı :A

@dreamy İsmailcim sen ve @serhatt çok yakışırsınız, düşünün. :bhr:

Forumun en sevmediğin yanları neler?

Forumda canını sıkan bir olay oldu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...