Sokak varoşunun sana evlenin dediği mesaja OLMAMIŞ atmış. Cevabı vermiş, çatlayın. @Billy Kane@sokak sanati daha fazla yoldan çıkmadan gelse bari @Billy Kane Geldi hatta.
Sokak varoşunun sana evlenin dediği mesaja OLMAMIŞ atmış. Cevabı vermiş, çatlayın. @Billy Kane@sokak sanati daha fazla yoldan çıkmadan gelse bari @Billy Kane Geldi hatta.
2 satır yeterdi.....Deneme falan bana göre değil, kaç satır olsun deneme?
@Yiğitt ile ayrıyız ama forumda ondan başkasına bakmam @sokak sanati artık alış bu duruma. @dreamy i görmedim çok yakışıklı biri olabilir ancak olgun bear olmadıkça bakmam. @dreamy sende fazla yüz göz olma sokak kedisiyle yarında sana @Yiğitt i ayarlamaya çalışır böyle dengesiz biri.
Tamam seni mi kıracağım, yazarım bir saat içinde.2 satır yeterdi.....
İnşallah 100 alırsın benden.Tamam seni mi kıracağım, yazarım bir saat içinde.
Aşkım noktayı koydu, @sokak sanati yılanı yine boynunun ölçüsünü aldı. Ölçü ala ala ortada kaldı@Yiğitt ile ayrıyız ama forumda ondan başkasına bakmam @sokak sanati artık alış bu duruma. @dreamy i görmedim çok yakışıklı biri olabilir ancak olgun bear olmadıkça bakmam. @dreamy sende fazla yüz göz olma sokak kedisiyle yarında sana @Yiğitt i ayarlamaya çalışır böyle dengesiz biri.
Seninle ciddi ciddi konuşma vaktimiz geldi artık!!Aşkım noktayı koydu, @sokak sanati yılanı yine boynunun ölçüsünü aldı. Ölçü ala ala ortada kaldı
@dreamy İsmailcim sen ve @serhatt çok yakışırsınız, düşünün.
@xBUGRAx ile birlikte puanlarsınız.İnşallah 100 alırsın benden.
Ben tam onu düşünüyordum aslında, baksana yukarıda Billy bana mesaj yollamış. Forumda çok çok yakışıklı biri olsa da Yiğit'ten başkasına bakmam demiş. Ne yapayım ben şimdi?Seninle ciddi ciddi konuşma vaktimiz geldi artık!!
Sanada Aserat kalır artık.
Benim kara kuru olduğumu nereden biliyorsun ikide bir savuruyorsun ortalığa.
Seninde hassas noktan Aserat bundan sonra kullanırım bunu iyi.Onunla Aynı şehirde yaşadığım için zaten huzursuzum çok şey yapma. Bıçaklarım gömerim onu