O arada içki içmeyide bırakıcaksın @S.G.A.T. örneğini düşün oda öyle başlamış tövbe et cnmHer gece sütümü içiyorum sigaram yok küfürüm yok, sadece son zamanlarda arada içki içiyorum o kadar.
Kırk yılın başında içiyorum ondan bir şey olmaz ya.
Bully da çok içerdi bir şarhoş gitti bir şarhoş geldi @S.G.A.T. onun yokluğunu doldurmaya çalısıyordu sanırım bakalım o da gidiyor yeni şarhoş kim olacakKırk yılın başında içiyorum ondan bir şey olmaz ya.
Bully abartıyordu ya benimki keyfi keder canım çekince.Bully da çok içerdi bir şarhoş gitti bir şarhoş geldi @S.G.A.T. onun yokluğunu doldurmaya çalısıyordu sanırım bakalım o da gidiyor yeni şarhoş kim olacak
Kesinlikle katılıyorum. Ama yanlış biliyorlar. Genel mantık şöyle oluyor bence: Fazla medeniyet bilgisi olmayan arkadaşlarımız İslamı sorguluyor ve dine inanmayı cahillik olarak görüyor. Çoğu Kuranı bile okumamıştır eminim. Ama diğer taraftan Allah korkusu da çocukluktan beyinlerine işlemiş. Onlar da dine değil, direkt Tanrıya inanmakta çareyi buluyorlarGençlik deizme kayıyor söylemlerini doğru buluyor musun?
Aaa öyledier demişken şu geldi aklımaBully abartıyordu ya benimki keyfi keder canım çekince.Serhancığım da eminim ki öyledier.
Hemde çok keyifli,iyi gecelerKeyifli bir sohbet oldu bence. Yarın akşam yine devam edelim. İyi geceler.@Çiğdem- @S.G.A.T. @serhatt
Tam sana uygun bi kısmetAaa öyledier demişken şu geldi aklıma
0:08-0:11 Şu Wat kısmına her defasında gülüyorum tövbe tövbe@serhatt
Ha hatırladım yok canım niye kırılayımBana video gönderdin falan demiştim.Teşekkürler. 😳
Cicili bicili rüyalar cnmKeyifli bir sohbet oldu bence. Yarın akşam yine devam edelim. İyi geceler.@Çiğdem- @S.G.A.T. @serhatt
Her zaman vardır öyleleri. Bir ara gündem konusuydu forumda ünlü biri var mı diye.Sence forumda gerçek kimliğini saklayan insanlar var mı?
Türk Pop çok güzeldi eskiden ben çok seviyorum. Müzik deyince ilk aklıma onlar geliyor maalesef son 7-8 yıldır tamamen rock a kaymak zorunda kaldım. Duman, Mor ve Ötesi, Athena gibi sağlam rock grupları müzik alternatifim iken 1 numaram oldular @MasacRE- iyi anlar durumu.Tarkan , Mustafa Sandal , Serdar Ortaç Pop müziğinin kralları hala çıkardığı şarkılar dinleniyor sen de ergenler gibi değilsin kıymetlerini biliyorsun @S.G.A.T.
Üçününde en sevdiğin Hareketli ve Slow şarkıları neler
Yeni popçuları zaten dinlemediğimi biliyorsun boş ver hiç başını ağrıtma eskilere devamTürk Pop çok güzeldi eskiden ben çok seviyorum. Müzik deyince ilk aklıma onlar geliyor maalesef son 7-8 yıldır tamamen rock a kaymak zorunda kaldım. Duman, Mor ve Ötesi, Athena gibi sağlam rock grupları müzik alternatifim iken 1 numaram oldular @MasacRE- iyi anlar durumu.
O saydığın isimlerin devamı gelemeyince hep onlardan bir şeyler bekler olduk. Onlar da 50'lerine gelmek üzereler.
Soruna gelirsek.
Tarkan - Bu Gece, Dudu Dudu
Mustafa- Adı İntikamdı, Aya Benzer
Serdar- Bilsem ki, Yaz Yağmuru, İsmi Lazım değil (Seçim yapamıyorum bu adamın slow şarkılarında) ve Canıma Minnet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?