FF Sorgu Odası-Hafta 71-Sorgudaki İsim S.G.A.T.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence forumda gerçek kimliğini saklayan insanlar var mı?

Keyifli bir sohbet oldu bence. Yarın akşam yine devam edelim. İyi geceler. :bhr: @Çiğdem- @S.G.A.T. @serhatt

Gençlik deizme kayıyor söylemlerini doğru buluyor musun?
Kesinlikle katılıyorum. Ama yanlış biliyorlar. Genel mantık şöyle oluyor bence: Fazla medeniyet bilgisi olmayan arkadaşlarımız İslamı sorguluyor ve dine inanmayı cahillik olarak görüyor. Çoğu Kuranı bile okumamıştır eminim. Ama diğer taraftan Allah korkusu da çocukluktan beyinlerine işlemiş. Onlar da dine değil, direkt Tanrıya inanmakta çareyi buluyorlar :) Kendini deist diyen kesimin %80inin Deizm hakkında bildiği tek şey: Dini falan boş verip direkt Allah'a inanmak. Deizm peki bu mu tabi ki değil. :D

Tarkan , Mustafa Sandal , Serdar Ortaç Pop müziğinin kralları hala çıkardığı şarkılar dinleniyor sen de ergenler gibi değilsin kıymetlerini biliyorsun @S.G.A.T. :Z

Üçününde en sevdiğin Hareketli ve Slow şarkıları neler :Z

Sence forumda gerçek kimliğini saklayan insanlar var mı?
Her zaman vardır öyleleri. Bir ara gündem konusuydu forumda ünlü biri var mı diye. :A Fazla dizi bilgisi veren hızlıca foruma girip çıkan üyeler vardı, sonra bulamadık tabi öyle birini. :A Yıllardır forumda olan birisinin gizleyebileceğini sanmıyorum eskilerden illa ki vardır. :A

Tarkan , Mustafa Sandal , Serdar Ortaç Pop müziğinin kralları hala çıkardığı şarkılar dinleniyor sen de ergenler gibi değilsin kıymetlerini biliyorsun @S.G.A.T. :Z

Üçününde en sevdiğin Hareketli ve Slow şarkıları neler :Z
Türk Pop çok güzeldi eskiden ben çok seviyorum. Müzik deyince ilk aklıma onlar geliyor maalesef son 7-8 yıldır tamamen rock a kaymak zorunda kaldım. Duman, Mor ve Ötesi, Athena gibi sağlam rock grupları müzik alternatifim iken 1 numaram oldular @MasacRE- iyi anlar durumu.
O saydığın isimlerin devamı gelemeyince hep onlardan bir şeyler bekler olduk. Onlar da 50'lerine gelmek üzereler. :(
Soruna gelirsek.
Tarkan - Bu Gece, Dudu Dudu
Mustafa- Adı İntikamdı, Aya Benzer
Serdar- Bilsem ki, Yaz Yağmuru, İsmi Lazım değil (Seçim yapamıyorum bu adamın slow şarkılarında) ve Canıma Minnet :Z:Z:Z

Türk Pop çok güzeldi eskiden ben çok seviyorum. Müzik deyince ilk aklıma onlar geliyor maalesef son 7-8 yıldır tamamen rock a kaymak zorunda kaldım. Duman, Mor ve Ötesi, Athena gibi sağlam rock grupları müzik alternatifim iken 1 numaram oldular @MasacRE- iyi anlar durumu.
O saydığın isimlerin devamı gelemeyince hep onlardan bir şeyler bekler olduk. Onlar da 50'lerine gelmek üzereler. :(
Soruna gelirsek.
Tarkan - Bu Gece, Dudu Dudu
Mustafa- Adı İntikamdı, Aya Benzer
Serdar- Bilsem ki, Yaz Yağmuru, İsmi Lazım değil (Seçim yapamıyorum bu adamın slow şarkılarında) ve Canıma Minnet :Z:Z:Z
Yeni popçuları zaten dinlemediğimi biliyorsun boş ver hiç başını ağrıtma eskilere devam :A :A :A

Aaa Mustinin albümüne yetişemiceksin gidiyorsun malum :( Olsan yorumlardık :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,179
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil