Ben sana soru sormaktan memnunum zaten gideceksin.Beklediğim gibi biz bize ilerliyoruz.Zor bir soru gelmedi, yine beklediğim eşcinsel esprili sorular ağırlıklı devam ediyor.
Ben sana soru sormaktan memnunum zaten gideceksin.Beklediğim gibi biz bize ilerliyoruz.Zor bir soru gelmedi, yine beklediğim eşcinsel esprili sorular ağırlıklı devam ediyor.
İçimi rahatlattın,kötü bi izlenim bıraktığımı düşününce dert ediyorum kendimeYa üzülme hepimizde var o zaten. Yorumlarımızın hepsi kaliteli olamaz.
Evet şen şakrak olmuş Allah bozmasınAaa ben de yanı bir ara ölmüş balık gibi bakıyordu
Ozandan kat kat daha iyi Bazinga
Senin soruların basit demek istememiştim zatenBen sana soru sormaktan memnunum zaten gideceksin.
Çok sağol bu güzel düşüncelerin içinBu konuda ben de aynı düşünüyorum ne imam hatip okuyup alakasız insanlar gördüm ama sen tam kararındasın dini düzgün yaşıyorsun. Yani ben öyle gözlemledim. Hemde eşcinsel kimliğinle bunu oturtman çok iyi.
Yatacam şimdi. Devamı yarın.Senin soruların basit demek istememiştim zatenBen de memnunum. Eğlenceli oluyor hadi bir kaç tane daha sor.
İyi geceler o zaman. Tabi devam ederiz yarın.Yatacam şimdi. Devamı yarın.
Neden ben?100000000000000000000 Manat kazanabilirsin ancak 2 şart var; bir erkekle birlikte olup öldüreceksin ve bu erkek @Billy Kane. Yapar mıydın?
İstanbul'a gelirsem mesaj atacağım.
Bakü'ye gelirsem.İstanbul'a gelirsem mesaj atacağım.
Ben o konulara hiç girmemeyi tercih ediyorum.
Aklıma ilk sen geldin nedense ben de bilmiyorum.Neden ben?
Forumun bu gidişatı beni çok rahatsız etmeye başladı
Sana katılmaktan kendimi alamıyorum yoldaşım.Forumun bu gidişatı beni çok rahatsız etmeye başladı
Yeniden kadın fotoğrafları konusu falan mı açsak ne yapsak @S.G.A.T. bir çözüm bulmamız lazım bu durumaSana katılmaktan kendimi alamıyorum yoldaşım.Durum vahim olmaya başladı.
Foruma geldiğinde kısa sürede yeni bir çağ atlattın bize. Bunu hiç kimse inkar edemez.hoşgeldin la odaya neyse bhnd diyeyim çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?