FF Sorgu Odası-Hafta 71-Sorgudaki İsim S.G.A.T.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,972
Reaksiyon puanı
8,352
Puanı
1,061
Mənim haqqımda nə düşünürsən qaqam? :A
Vayy Ahmedim :A Azerbaycanca devam edecem dediyim kimi. :A Keçen yaz ,deyesen, ilk defe danışdıq özelden. Men seni az çox tanıyırdım onu kimi olan dövrde de. Lap evveller dedim yeqin erebdi. Ahmad falan. :A:A Sonra gördüm ki, yo azerbaycanlısan. :A Bura yolu düşen azerbaycanlılar hemişe ela insan çıxırlar, sen de şaşırtmadın.
Seninle yaxın olduğum vaxtlarda, tanıdıqdan 2-3 hefte sonra bezi şeyler hissetmişdim haqqında. Ferqlilikler falan filan. :D Ele de çıxdı. :A Eslinde homo olan bir tanıdığım vardı hetta yaxınım. sinifyoldaşım, onun da xarakteri mükemmel idi. Danışırdıq, gezirdik, söhbeti ela amma etrafdaki cahillik.. :( Sosial basqıdan onla yaxınlıq qura bilmedim, senle danışanda arada sırada ağlıma o gelir... Homo deyilende hetta onlara qarşı olmayanların çoxunun bele ağlına birbaşa özünü ciddi apara bilmeyen, yüksek sesle danışan, gülen insanlar gelir. Bir defe demişdin bu haqda "Men ele biri deyilem, mene yaraşmaz" deye. Lezzet elemişdi o) Danışdıqca tanıma fürseti tapdım ve heqiqieten ele biri olmadığını gördüm. Elbette yüzillik tabular var, bunları qaldırmaq asan deyil. Ancaq çalışıram ki, senle danışarken bu mesele xarakterinin önüne keçmesin. İnşallah bir gün görüşmek de nesib onlar seninle. Esgerlikden sonra isteyerem bunu dostum. Eger sen de istesen. Sen ela insansan, çox temiz üreye sahibsen. İnşallah haqqın olan heyatı da yaşayarsan. Özüne yaxşı bax, görüşerik, helelik. :bhr::bhr:
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
100000000000000000000 Manat kazanabilirsin ancak 2 şart var; bir erkekle birlikte olup öldüreceksin ve bu erkek @Billy Kane. Yapar mıydın?
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,972
Reaksiyon puanı
8,352
Puanı
1,061
100000000000000000000 Manat kazanabilirsin ancak 2 şart var; bir erkekle birlikte olup öldüreceksin ve bu erkek @Billy Kane. Yapar mıydın?
Para için öyle bir şey yapmam kardeşim vazgeç artık :A Tüm hayatımı, 7 sülalemi varlık içinde yaşatmayı kabul etseler hayır. Zaten kimin neyine lazım :A:A
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,972
Reaksiyon puanı
8,352
Puanı
1,061
Bende sorayım artık canım :A
BHND?
Ve sıra geldi. :Z:A Uzun zamandır dikkatimde olan üyelerden birisin. Yıllardır bizimle olmana rağmen seni hiç tanımamam dikkatimi çekmişti. Geçen yaz sonu garip hareketlerin vardı gerçekten. :A Neyse ki o hallerden tamamen kurtuldun. :Z @Çiğdem- ile bayağı sevinmiştik hatta buna yönetim odasında. :A Favori üyelik konusunda hakkının yendiğini düşünüyordum hatta doğru olmasa da sana bunu söylemiştim. Aslında senin üyelik konusunu biz çoktan halletmiştik ama o ara sağ olsun iki admin de forumu bıraktığı için seni favori üye yapacak yetki hiç kimsede yoktu. :A Çaylak üye olarak kalmana rağmen sen yine de her konuya mesaj yazmaya devam ettin o arada da. Bu da çok çok güzel bir durumdu. Bazen pos kasıyorsun ama gözümden kaçmıyor değil. :A Gittikçe uysallaşmaya başladın kışa doğru ve giderek yorum kaliten de epey yükseldi. Kesinlikle son bir kaç ayda eşine ender rastlanacak bir çıkış yakaladın ve bu harika yükseliş sonrası günlük reyting konularını, dizi haberi konularını sen açıyorsun. :D Bu yükselişini görmek gerçekten beni sevindiriyor. Zamanında seni savunmakla ne kadar haklı olduğumu her gün biraz daha görüyorum. Karakter olarak çok sevdiğim bir insansın. Eşcinsel olup İslami inancı bu kadar yüksek ve net olan hiç insan tanımadım şimdiye kadar. Bu konuda da gerçek bir örneksin. Forum hayatında bir kaç ayda nasıl yüksele bilinir güzel bir şekilde gösterdin herkese. 1 sene yokum, İnşallah forumdan ayrılmazsın, bizimle devam edersin ve geri döndüğümde güzel sohbetlerimize devam ederiz arkadaşım. Kendine iyi bak :bhr:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...