Kahraman olmayı tercih ederdim aslında. Zaten ölümsüzüm ve o gün diğer insanların ölmemesi için elimden geleni yapardım.Bir günlüğüne ölümsüz olsan, ne yapmak isterdin? Çatıdan atlamak ve ya mafyanı basıp hepsine rest çekmek?
Almanyada türk yemeklerine hasret çekmiyorsundurYani tartıştığım kişileri herkes az çok biliyor bence. Onun dışında yok
Hepçil'im. Ikisinide bugün yedim hatta
Aaa tecrübe diyelim cnmSiz bunları ne ara yapıyorsunuz acaba
Gizli ajan gibisiniz valla
Leonardo da Vinci'yle konuşup ondan Da Vinci'nin Şifresini öğrenmek isterdimÖlmüş biriyle tanışıp sohbet etme fırsatın olaa bu kim olurdu? Ve neyi merak ederdin?
İçip içip oğlana soru soruyorsun sanırımBir günlüğüne ölümsüz olsan, ne yapmak isterdin? Çatıdan atlamak ve ya mafyanı basıp hepsine rest çekmek?
Evet, ölü bir kediye dokunduğumu hatırlıyorumAlmanyada türk yemeklerine hasret çekmiyorsundur
Hiç ölü bir hayvana dokundun mu?
Güzel cevapLeonardo da Vinci'yle konuşup ondan Da Vinci'nin Şifresini öğrenmek isterdim
iki dakika durİçip içip oğlana soru soruyorsun sanırımSorgu odasına gelenler artık ayvayı yedi içip içip dadanırsın@kerem
Aaa tecrübe diyelim cnm
Gelen üyeye şöyle bir baktık mı neymiş ne değilmiş hemen anlıyoruz sana biraz da oyüzden sahip çıktık aslında kaliteni fark ettik
Evet becks, haake beck, red label ve jack daniels tavsiye ederim. Gayet lezzetlidiriçki içermisin, severmisin?
Seni diz ve müzik konularında aktif görmek isterim oyuzden türk dizileri değil de hangi yabancı dizileri izliyorsun?(almanyanın korsana karşı sıkı önlem aldiğini biliyorum da yine de tvde iliyorsudur belki) Hangi müzik tarzı hangi şarkıcılar?Evet, ölü bir kediye dokunduğumu hatırlıyorumIçim acıyordu
Yani düşünce olarak +DEIST'im.son olarak deistmisin? sadece özgürüm de diyebilirsin tabiiyi geceler
Şuanda takip ettiğim hiçbir yabancı dizi yok ve tv'de günlük dizi tadında yayınlandığı için o hıza yetişmem mümkün değil maalesef...Seni diz ve müzik konularında aktif görmek isterim oyuzden türk dizileri değil de hangi yabancı dizileri izliyorsun?(almanyanın korsana karşı sıkı önlem aldiğini biliyorum da yine de tvde iliyorsudur belki) Hangi müzik tarzı hangi şarkıcılar?
Chris Brown'u ben de severdim de Rihannaya dayak olayından sonra battı gtti. Yazık çocugaYani düşünce olarak +DEIST'im.
Güzel sorulardı, teşekkürler ve iyi geceler
Şuanda takip ettiğim hiçbir yabancı dizi yok ve tv'de günlük dizi tadında yayınlandığı için o hıza yetişmem mümkün değil maalesef...
Ben müzik olarak genelde yabancı tercih ederim. Rihanna, Sia, Chris Brown favorimdir ama türkçe müzik de dinliyorum tabii
Evet becks, haake beck, red label ve jack daniels tavsiye ederim. Gayet lezzetlidirSuyunu kaçırmam ama haftada 1 kerecik
Seni yol dan çıkaracak uymaiçki içermisin, severmisin?
Haketmişti zaten. Şarkıları hala güzel ama. Mesela rihannayla "Noboys bussines" şarkısı efsaneChris Brown'u ben de severdim de Rihannaya dayak olayından sonra battı gtti. Yazık çocuga
Niye canım, alt tarafı içecekSeni yol dan çıkaracak uyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?