FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölmüş biriyle tanışıp sohbet etme fırsatın olaa bu kim olurdu? Ve neyi merak ederdin?

Bir günlüğüne ölümsüz olsan, ne yapmak isterdin? Çatıdan atlamak ve ya mafyanı basıp hepsine rest çekmek?
Kahraman olmayı tercih ederdim aslında. Zaten ölümsüzüm ve o gün diğer insanların ölmemesi için elimden geleni yapardım.

Siz bunları ne ara yapıyorsunuz acaba

Gizli ajan gibisiniz valla
Aaa tecrübe diyelim cnm

Gelen üyeye şöyle bir baktık mı neymiş ne değilmiş hemen anlıyoruz sana biraz da oyüzden sahip çıktık aslında kaliteni fark ettik

son olarak deistmisin? sadece özgürüm de diyebilirsin tabi
iyi geceler

Evet, ölü bir kediye dokunduğumu hatırlıyorum
Içim acıyordu
Seni diz ve müzik konularında aktif görmek isterim oyuzden türk dizileri değil de hangi yabancı dizileri izliyorsun?(almanyanın korsana karşı sıkı önlem aldiğini biliyorum da yine de tvde iliyorsudur belki) Hangi müzik tarzı hangi şarkıcılar?

son olarak deistmisin? sadece özgürüm de diyebilirsin tabi
iyi geceler
Yani düşünce olarak +DEIST'im.
Güzel sorulardı, teşekkürler ve iyi geceler

Şuanda takip ettiğim hiçbir yabancı dizi yok ve tv'de günlük dizi tadında yayınlandığı için o hıza yetişmem mümkün değil maalesef...

Ben müzik olarak genelde yabancı tercih ederim. Rihanna, Sia, Chris Brown favorimdir ama türkçe müzik de dinliyorum tabii

Chris Brown'u ben de severdim de Rihannaya dayak olayından sonra battı gtti. Yazık çocuga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...