@eskici reyiz tekrar düşün istersenTabi ki sollayamam seni. Seni sollamam için önce araban olmalı. Pardon vardı senin araban dimi? Anahtarını almiştim elindenunutmuşum @kerem
@Forumdash alemsin valla
@eskici reyiz tekrar düşün istersenTabi ki sollayamam seni. Seni sollamam için önce araban olmalı. Pardon vardı senin araban dimi? Anahtarını almiştim elindenunutmuşum @kerem
Ama şuan gazlıyorsun beni
NapayımAma şuan gazlıyorsun beniDurulmam lazım
O senin çenenin düşüklüğü kardeşimNapayımEğlence arıyorumÇekirdek çitleyip izleyesim geliyor senle @eskici 'yi
Bu arada sayfa sayısı 30'u geçmiş maşallah
@Çiğdem- @gözlemci @S.G.A.T. @Forumdash @Harunnn60 @eskici emeğiniz büyük
Ne zaman istersen yaparız böyle şeyleri reyizNapayımEğlence arıyorumÇekirdek çitleyip izleyesim geliyor senle @eskici 'yi
Başkası olsa soru sorun derdiNapayımEğlence arıyorumÇekirdek çitleyip izleyesim geliyor senle @eskici 'yi
Hadi ordan. @sokak sanati 'yla çene çalan bendim sankiO senin çenenin düşüklüğü kardeşim
Yine yapsak ilk gönüllü sen olursun reyiz, ona hiç şüphem yokNe zaman istersen yaparız böyle şeyleri reyiz
Sürekli soru soracaksınız diye birşey yokBaşkası olsa soru sorun derdiSen yarattın bu eğlence ortamını
Tabii ki de reyizHadi ordan. @sokak sanati 'yla çene çalan bendim sanki
Yine yapsak ilk gönüllü sen olursun reyiz, ona hiç şüphem yok
Sürekli soru soracaksınız diye birşey yokGoygoy olmazsa kızarım zaten
Hadi ordan. @sokak sanati 'yla çene çalan bendim sanki
Yine yapsak ilk gönüllü sen olursun reyiz, ona hiç şüphem yok
Sürekli soru soracaksınız diye birşey yokGoygoy olmazsa kızarım zaten
Niyeymiş Rashelcim?
Niyeymiş Rashelcim?
Hizmetçi maaşıyla manikür zor olmuyor mu tatlım?Ayağıma manikür yap törpücüğüm çok konuşma
Geçenlerde Mervelerde oturuyoruz @sokak sanati da hizmetçilik yapıyor tabi. Takmış manikürüme çok beğendim bana da yapacaksın. Hizmetçiler herkesin kendi manikürünü kendi mi yaptığını mı düşünüyor deyip aşağılamak istedim. Bir gün bakarız deyince onunda aklında kalmış, nerde görsem manikür diyor
Evde ne işi varmış onun sokaklarda olması lazım her zamanGeçenlerde Mervelerde oturuyoruz @sokak sanati da hizmetçilik yapıyor tabi. Takmış manikürüme çok beğendim bana da yapacaksın. Hizmetçiler herkesin kendi manikürünü kendi mi yaptığını mı düşünüyor deyip aşağılamak istedim. Bir gün bakarız deyince onunda aklında kalmış, nerde görsem manikür diyor
Hizmetçiler evde çalışıyor da ondan.Evde ne işi varmış onun sokaklarda olması lazım her zaman
@sokak sanati değil mi bu sokaklarda sanat yapması lazım her zaman işi bu çünkü hizmetçi olamazHizmetçiler evde çalışıyor da ondan.Ne demek sokaklarda olması lazım?
Canım benim bu onun hayali mesleği. O aslında hizmetçi. İsmi de Rashel
Ne hizmetçiliği ya sanatçı o sanatçıCanım benim bu onun hayali mesleği. O aslında hizmetçi. İsmi de RashelSakın bana onun sokak sanatçılığı yaptığına inandığını söyleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?