Aaa yine mi kaçmış @Forumdash bir 2 dakıka daha tutamıyor oğlanıSen napardın peki? Merak ettim şimdi
Yine yakalayamadın @Çiğdem- hanımOna da mı ayol dedirteceksin yoksa
Aaa yine mi kaçmış @Forumdash bir 2 dakıka daha tutamıyor oğlanıSen napardın peki? Merak ettim şimdi
Kim nasıl tutsun ki
Güzzel cevap fena olması sankiHmm, o sinirle ne yapardım bilmiyorum ama kesinlikle peşine düşerdim iz kaybetmesin diye elimden geleni yapardım. Bulunca da arkadaşlarımla bi güzel benzetirdimBidim öyle bi grubumuz vardaSonrada polise verirdim müebbetle de yargılanması için elimden geleni yapardım
Ben aslında o an çok ciddi bir an buradan ne desem belki o an farklı olur gider kadınını kurtarır gıtlaklar öldürürdüm yani bilemem ben çok çabuk sinirlenen birisiyim ama ona işkence mi ederdim öldürür müydüm yoksa hapise mi gönderirdim muammaSen napardın peki? Merak ettim şimdi
Aaa gelmiş @destere beyKim nasıl tutsun kiJet hızında girip jet hızında çıkıyor çocuk
biraz sonra yine giderim dalarım bir filme fazla burda duramam
Ne var ayoll bunda erkekler de söyleyebilir bunu
Bilemiyorum artık denk gelemiyorsunuz bu aralar pekhogtaha bunu kasten yapıyorbekliyor bekliyor ben tam çıkınca foruma damlıyor birde aaaa tamda geldiğimde çıkmış diyor hiçde inandırıcı değil)
Ne işin var bu saatlerdebiraz sonra yine giderim dalarım bir filme fazla burda duramam
Sen onlara bakma seni çekemiyorlarNe var ayoll bunda erkekler de söyleyebilir bunu
Bilemiyorum artık denk gelemiyorsunuz bu aralar pek
Herkese alıştır artık bunu ayoll@eskici den sonra @Forumdash da doğru yolu buldu Ayoll en iyisidir@kerem
Yakaladım sanırım bu sefer @destere bey seni
oscar törenlerine 3 gün falan kalmış artık orda birlikte sabahlarızNe işin var bu saatlerde
Sen onlara bakma seni çekemiyorlar
Haklısın benim söylediğim normal bir şeyNe işin var bu saatlerde
Haklısın benim söylediğim normal bir şeyNe işin var bu saatlerde
Haklısın benim söylediğim normal bir şey
Haklısın benim söylediğim normal bir şey
Aaa evet Oscarı izleriz @destere tabi yine kaçıp gitmezsen , bir ifadenide alırız ordaoscar törenlerine 3 gün falan kalmış artık orda birlikte sabahlarız)
@Forumdash canı çektiği için söylüyor ama eskiciye gönderme yaptım diyerek kurtulmaya çalışıyorAaa evet Oscarı izleriz @destere tabi yine kaçıp gitmezsen , bir ifadenide alırız orda
@eskici Lan lun dan iyidir Ayoll yanı kelime başı kelime sonu tamamlama veya şaşırma cümlesi yada kızma cümlesi tepki olarakta yanı herşeye uyumlu@Forumdash bile canı çekmiş ufaktan demeye başladı . @kerem İse can atıyor öyle sizi yoklayıp oda başlayacak
Gönül rahatlığıyla sohbet de mi edemeyeceğiz ayollSoru soralım lütfenAdamın kendisi yok sohbet ediyorsunuz
https://fav10.net/forum/threads/ff-sorgu-odası-yeni-kurallar.124456/
Biz @kerem i çoktan kışkışladık mekanı basıp ele geçirdikSoru soralım lütfenAdamın kendisi yok sohbet ediyorsunuz
https://fav10.net/forum/threads/ff-sorgu-odası-yeni-kurallar.124456/
Burası bizim mekanımız oldu gibi artık
@Forumdash canı çektiği için söylüyor ama eskiciye gönderme yaptım diyerek kurtulmaya çalışıyor
Gönül rahatlığıyla sohbet de mi edemeyeceğiz ayoll
tabi ki edeceksiniz ama doğru bölümde
Öyle bir bölüm mü varmıştabi ki edeceksiniz ama doğru bölümde
https://fav10.net/forum/threads/sohbetin-merkezi.55836/page-136
Öyle bir bölüm mü varmış
Uzayllı gören masum köylü gibi kaldım şuan yeni gördüm 😱😱😱tabi ki edeceksiniz ama doğru bölümde
https://fav10.net/forum/threads/sohbetin-merkezi.55836/page-136
Öyle bir bölüm mü varmış
Fazla bilinmese de var tabi kiUzayllı gören masum köylü gibi kaldım şuan yeni gördüm 😱😱😱
Ben de bilmiyordum şaşırdım bayaUzayllı gören masum köylü gibi kaldım şuan yeni gördüm 😱😱😱
Kimse kullanmıyorsa biz neden kullanalım o zamanFazla bilinmese de var tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?