FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani evet düşüncene katılıyorum. Bende her konuda ciddi yorum yapanlardan rahatsız oluyorum sürekli somurtanlardan.

Iltifatlarin için çok teşekkür ederim kardeşim

Bu forumdaherkesle iyi olamazsın zaten. Heryerde çürük elma vardır. Biz keyfimize bakalım

Hayvanları çok severim, özellikle de kedileri.. Kediler bana hep asi gelmiştir o yüzden bir kedim oldun isterim
Ama hayvanlarda bir yere kadar ev yaşamına adapte olabiliyor.. Yılanlar kesinlikle evcil hayvan değildir ve bu yüzden doğada yaşamlarını sürdürmeleri onlar için daha faydalı olur. Arkadaşın nasıl yılan besliyor bu arada? 😱

Kendimi nasıl mı buluyorum. Öncelikle dakik bir insanımdır. Çok plan yapmadan rahatıma bakarım önce işlerimi bitiririm tabi. Ama tam olarak bende kendimin nasıl niri olduğunu çözebilmiş değilim. Değişken olabiliyirum bazen. Çevremdekilere sormam lazım bi

Hayatımda en çok japonyayı gezip görmek isterim. Orası bana apayrı bir dünya gibi geliyor. Ölmeden önce gitmeliyim bence..

Hayır sex denince hemen atlamanıza bitiyorum sadece. O kadar derinlere inmicektim yalniz adam tüm sorulara açıkmış inebilirimde.
Ama diktatör bi yönetim olduğu için inmeyebilirimde.
Diktatöre inat sor sen

Dediğin gibi sex gayet normal birşey. Sadece bir eylem. Sorulması çok doğal birşey

Kesinlikle çürük elma dolu sepette parlak elmaları bulmak kolay değil zaten

Yavruyken aldı yılanı hala bakıyor, tabi bu sayede evine gidemiyoruz onun
Belki de biz gitmeyelim diye almıştır bilemedim
Ama kendisi sürekli geliyor bize 😳

Karakterin bana benziyor, bende dakikimdir, asla geç kalmam bir yere

Japonya güzel yer ama adacık hepsi

Bu arada sana son bir soru daha sorayım bu gecelik yeter olsun

Evden biryere çıkmaya karar verdiğinde evden çabuk çıkar mısın yoksa hazırlanman uzun sürer mi?

Diktatöre inat sor sen

Dediğin gibi sex gayet normal birşey. Sadece bir eylem. Sorulması çok doğal birşey
İnsanın hayatı boyunca en savunmasız olduğu an cinsel boşalma anı. Bu da onu en mahrem konu yapıyor. Yani 'sadece bir eğlem değil', hayatın temeli sex.

Yılanla birlikye evinize gelmiyordur umarım
Yılanı nasıl evcilleştirmiş peki?

Biz birbirimize baya benziyoruz anlaşılan

Hazır değilsem hazırlanıp çıkarım acele etmenin manası yok bence
Acelem varsa yinede hazırlanırım. Hazırlanmadan olmaz

Hiç denemedi gelmeyi, gelse de ben almam zaten

Aynen hazırlanmak şart ya
Evden 10 dakika içinde çıkanlara hayranım
ben çıkamam kesinlikle, ne giyecektim saçtı parfümdü baya vakit alıyor

İnsanın hayatı boyunca en savunmasız olduğu an cinsel boşalma anı. Bu da onu en mahrem konu yapıyor. Yani 'sadece bir eğlem değil', hayatın temeli sex.
Yalnız sex boşalma demek değildir, boşalma sexin son evresidir, karıştırmayalım. Sex en az iki kişinin yaptığı eylemdir.

Mahrem ne demek? arapça sanırım..

Ya yönetimde güzel dedikodular dönüyor görevimden alınmak istemem bu yüzden.
Belki özelden konuşabiliriz.
Oha yani. Sırf bunun için görevden alırlarsa forumu bırakırım, arabistanda yaşamıyoruz biz.

Hiç denemedi gelmeyi, gelse de ben almam zaten

Aynen hazırlanmak şart ya
Evden 10 dakika içinde çıkanlara hayranım
ben çıkamam kesinlikle, ne giyecektim saçtı parfümdü baya vakit alıyor
Al benden de o kadar. Dış görünüş de etkili sonuçta
Heleki gideceğin yerde seni heyecanlandıran biri varsa

Yalnız sex boşalma demek değildir, boşalma sexin son evresidir, karıştırmayalım. Sex en az iki kişinin yaptığı eylemdir.

Mahrem ne demek? arapça sanırım..
Arapça olunca kelimeden sayılmıyor mu?
Önemli olan hangi dilde olduğu dil, ne ifade ettiğidir.
Nihayetinde cinsel ilişkinin içinde olan bir şey boşalma. Cinsel ilişkiyi basitleştirmeye çalışmak insanlığa küfürdür.
Genç yaştaki özellikle erkeklerin hormonları gereği daha fazla cinsel ilişki kurmak için bu eylemi basitleştirmeye çalışıyorlar sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...